x close

Noi detalii despre tinerii din Bihor care au profitat de o fată de 14 ani într-un cimitir

11 Apr 2019   •   08:17
Noi detalii despre tinerii din Bihor care au profitat de o fată de 14 ani într-un cimitir Foto: Facebook/ adevarul.ro

Pedepse scandaloase pentru 7 tineri care au abuzat în grup o adolescentă, după ce au ademenit-o într-un cimitir

Iubitul fetei a fost cel care şi-a chemat prietenii să se distreze pe seama ei. 

Doar unul singur a ajuns după gratii, condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare, deşi este recidivist. Şi daunele morale acordate victimei sunt foarte mici în raport cu gravitatea faptelor. 

Singurul trimis după gratii a fost Kovács Róbert, , recidivist postcondamnatoriu, fiind eliberat condiţionat în 2017 după doi ani petrecuţi după gratii pentru operaţiuni financiare frauduloase. K

osztin Dezső, tânărul de care fata s-a îndrăgostit şi care le-a "le-a cedat-o" ulterior amicilor Botyán Attila, care avea doar 17 ani la data comiterii faptei, şi care a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 5 luni. 

Cei şapte tineri, cu vârste între 17 şi 27 ani, au fost trimişi în judecată vara anului 2018 de „Loverboy" de Bihor Victima este o adolescentă dintr-un sat bihorean care s-a îndrăgostit de unul dintre inculpaţi, Kosztin Dezső, la vremea respectivă elev în clasa a Xll-a la un liceu din Valea lui Mihai. Individul a profitat de naivitatea fetei şi de faptul că adolescenta s-a îndrăgostit de el, convingând-o să se lase "împărţită" cu amicii săi. 
 

Citeşte mai multe despre:

cimitir Bihor detalii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati