Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu copiii ei. Soacra vorbește despre relația Iulianei cu iubitul

Noi detalii despre femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu copiii ei. Soacra vorbește despre relația Iulianei cu iubitul

Rudele fostului soț al Iulianei spun că femeia se despărțise recent de iubitul ei, pe nume Marcel, care o teroriza și o amenința că îi ia copiii. Soacra Iulianei, Elisabeta Darotz, a oferit noi detalii în acest caz pentru Antena 3.

Noi detalii despre femeia din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc cu copiii ei. Soacra vorbește despre relația Iulianei cu iubitul
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Borboros    |    05 Mai 2022   •   09:24

„Știam de relație lor. De la ea știu că o amenința că ia copiii. Nu l-am cunoscut niciodată pe omul ăsta. Iulia era o mamă foarte bună, își iubea foartea mult copiii. Înainte cu o lună, de ziua mea, mi-a zis că vrea să plece, să se reîntoarcă la noi în familile, că Marcel o amenință că îi ia copiii.”, a declarat soacra Iulianei.

Astăzi trupurile neînsuflețite ale celor trei vor fi ridicate de la IML pentru înmormântare. Noile date din anchetă arată că Iuliana şi-ar fi premeditat gestul.

Pentru anchetatori, se conturează acum şi ipoteza ca Iuliana să fi fost ameninţată de fostul iubit, un bărbat influent din oraş.

Femeia, care era absolvent de Psihologie, lucra ca agent imobiliar şi urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, Alex. Luna trecută, cei doi s-au împăcat, după ce bărbatul a venit în ţară, apoi a plecat din nou.

Cei doi divorțaseră în 2020, după care femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, cel despre care acum se spune că ar fi terorizat-o.

Fostul soţ al Iulianei, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc împreună cu cei doi copii, a fost audiat miercuri şi s-a schimbat încadrarea în cazul dosarului morţii minorilor, din omor din culpă în omor.

Citește și: Mărturiile fostului soţ al Iulianei: Mama din Timişoara, terorizată de iubit înainte de a se arunca de pe bloc cu copiii

×
Subiecte în articol: Timisoara femeie aruncat bloc copii soacra
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close