Antena 3 CNN Actualitate Presupusul agresor al Melindei, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut pentru 24 de ore

Presupusul agresor al Melindei, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul care locuiește în casa în care a fost găsită copila de 13 ani, din Sighetu Marmației, a fost reținut pentru 24 de ore. În acest caz „se conturează elementele constitutive ale infracțiunii de act sexual cu un minor”, au anunțat anchetatorii.

Presupusul agresor al Melindei, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut pentru 24 de ore
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2023   •   20:03

Update: 20:30 ”La sediul poliţiei a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, informează, luni seară, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

20:03 Potrivit surselor Antena 3 CNN, a fost dispusă măsura reținerii lui Laurențiu Rus, bărbatul de 34 de ani, în casa căruia a fost găsită Sara Melinda, fetița dispărută în Sighetu Marmației.

Individul a fost reţinut pentru act sexual cu un minor, iar în cursul zilei de mâine va fi propus pentru arestare. Între timp, minora Sara Melinda a fost plasată la un centru din subordinea DGASPC Maramureş.

Reamintim că, Sara Melinda a fost găsită de Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației, în locuința lui Laurențiu Rus, bărbatul în vârstă de 34 de ani, acolo unde agentul a observat faptul că erau condiții mizere de trai.

Melinda stătea pe o saltea, aparent liniștită, dar era foarte speriată, a mai precizat sursa citată.

Melinda s-a apropiat apoi de polițist și l-a luat în brate, moment în care acesta a asigurat-o că este în siguranță.

”În primă fază, când am intrat în locuința respectivă, care era de-a dreptul nepotrivită pentru oricine, condiții insalubre și mizere, fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere. Stătea în aparență liniștită, dar era speriată fata. A auzit doar cuvântul de poliție și atunci s-a speriat puțin.

Am încercat să o liniștesc, să am o abordare cât de calmă și prietenoasă cu ea și atunci s-a deschis puțin și chiar s-a apropiat de mine și a venit și m-a cuprins în brațe. Se vedea că era foarte speriată. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Și i-am spus să stea liniștită că va fi totul bine și nu i se va întâmpla nimic.

Era și persoana respectivă care a ținut-o, probabil împotriva voinței. Mai mult ca sigur a devenit un pic agitat și recalcitrant, nu m-a interesat așa de mult persoana respectivă, cât să o văd pe fată. Și tot ce am apucat să fac a fost, printr-un mesaj, să alertez colegii de pe celelalte echipaje din cadrul Poliției Naționale, care au venit foarte repede să-mi acorde sprijin”, a declarat Florin Cioban, șef la Poliția Locală din Sighetu Marmației.

Laurențiu Rus, bărbatul în vârstă de 34 de ani, a devenit și el foarte agitat în momentul în care poliția a intrat la el în casă. 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close