Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii șocante despre crima comisă la spitalul din Piatra Neamț. Ce spun colegele asistentei ucise de soț

Noi detalii șocante despre crima comisă la spitalul din Piatra Neamț. Ce spun colegele asistentei ucise de soț

Declarații șocante făcute de colegele asistentei ucise cu cuțitul de soțul gelos cu care era în divorț. Femeile au descris momentele cumplite prin care au trecut când au auzit țipetele și și-au găsit colega într-o baltă de sânge. 

Noi detalii șocante despre crima comisă la spitalul din Piatra Neamț. Ce spun colegele asistentei ucise de soț
Sursa foto: foto- captură Antena 3
11 Ian 2020   •   18:03

Procurorii care anchetează cazul spun că bărbatul a venit la spital hotărât să îşi ucidă soţia cu care se afla în divorţ. Pe imaginile suprinse pe camerele de supraveghere se vede că bărbatul a intrat în spital înarmat cu un cuţit. A intrat în biroul soţiei unde şi-a pus în aplicare planul groaznic.

Intenția a fost foarte clară a autorului de a săvârși infracțiunea. Acum se pune problema extinderii sau schimbării încadrării juridice. Am încercat să-l determin să dea o declarație coerentă, nu am reușit acest lucru. Nu mi s-a părut a fi sub influența băuturilor alcoolice, era foarte liniștit, spunea ca erau căsătoriți de 27 de ani, că și-a iubit soția. 

Cea care a găsit-o fără suflare pe femeie a fost chiar o colegă. Când femeia a deschis uşa cabinetului acolo se afla, însă, şi soţul victimei. Ţipetele colegei speriate au alertat întreg spitalul.

"Am fost de serviciu. Am deschis o ușă și am găsit-o pe colega naostră agresată grav. Nu s-a putut face nimic absolut nimic. Era foarte bine, era proaspăt numită în postul de director de îngrijiri, era fericită, câștigase postul prin muncă, îl merita", a povestit Eugenia Antohe, colega victimei. 

Toţi spun despre femeia care şi-a dat ultima suflare în locul în care a muncit mai bine de 30 de ani că era mereu veselă şi îi binedispunea şi pe cei din jur.

"Trăim cu mare tristețe acest eveniment neplăcut. A fost o colega deosebită, o profesionistă de excepție și toată lumea era bucuroasă de succesul ei", a spus un alt coleg al victimei, medic chirurg. 

Citiți și Crimă oribilă la Spitalul de Urgență din Piatra Neamț! Directoarea de îngrijiri, ucisă de soțul de care urma să divorțeze

Noi detalii șocante despre crima comisă la spitalul din Piatra Neamț. Ce spun colegele asistentei ucise de soț

×
Subiecte în articol: crima Piatra Neamț
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close