Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri despre ilegalitățile din dosarul Telepatia

Noi dezvăluiri despre ilegalitățile din dosarul Telepatia

Noi dezvăluiri despre ilegalitățile din dosarul Telepatia
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    26 Mai 2017   •   09:33

Noi dezvăluiri despre judecătoarea Camelia Bogdan au fost făcute joi, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, afirmă că judecătoarea Bogdan a încasat de la Ministerul Agriculturii pentru consultanţă sume duble faţă de tarifele obişnuite. 

Totul se întâmpla în timp ce Camelia Bogdan judeca în paralel dosarul Telepatia. 

Mugur Ciuvică a explicat la Sinteza Zilei mecanismul prin care judecătoarea Carmen Bogdan a încasat bani de la Ministerul Agriculturii, chiar în timp ce judeca dosarul Telepatia. 

Ilegalităţile comise de judecătoarea Bogdan au fost consemnate chiar de Curtea de Conturi.

”Au fost plătiți consultații cu sume mult mai mari decât cele obișnuite, Camelia Bogdan lua bani mult mai mulți decât existau în grila BIRD de unde veneau banii”, susține Mugur Ciuvică.

Curtea de Conturi este a doua instituție a statului român, după CSM, care constată că judecătoarea Camelia Bogdan a încasat de la Ministerul Agriculturii, sume nejustificat de mari pentru cursurile predate în stațiunea Poiana Brașov. 

Mai mult, raportul Curţii de Conturi prezintă şi alte nereguli care vin să confirme dezvăluirile făcute de Mugur Ciuvică în volumul său "Zece ani răi".

Judecătoarea Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură în februarie pentru că, în timp ce judeca Dosarul ICA, a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii și a dat apoi o sentință definitivă în favoarea celor de la care a primit banii

Mecanismul prin care acţionau pionii regimului creat de Traian Băsescu este descris în cartea "Zece ani răi", scrisă de Mugur Ciuvică, cea care va fi reeditată şi pe 7 iunie va apărea pe piață împreună cu Jurnalul Național.

Citiți și Camelia Bogdan, exclusă din magistratură, premiată din bani europeni

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close