Antena 3 CNN Actualitate Noi înregistrări cu Mircea Băsescu. Fratele fostului preşedinte aranja camera de filmat

Noi înregistrări cu Mircea Băsescu. Fratele fostului preşedinte aranja camera de filmat

Noi înregistrări cu Mircea Băsescu. Fratele fostului preşedinte aranja camera de filmat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Sep 2015   •   19:00

Antena 3 a difuzat, luni, noi înregistrări cu Mircea Băsescu, făcute în biroul acestuia, şi cu o cameră de a cărei existenţă fratele fostului preşedinte ştia. Dovada este faptul că, pe una dintre înregistrări, Mircea Băsescu însuşi aranjează camera de filmat.

 
Filmuleţul a fost prezentat după ce, în această dimineaţă, Traian Băsescu i-a luat apărarea fratelui său şi spunea că totul este o "înscenare", făcând referire la înregistrările cu Mircea Băsescu difuzate de Antena 3.
 
În aceste înregistrări, Mircea Băsescu le cere alţi bani rudelor lui Bercea Mondial pentru a interveni în justiţie.
 
Deşi numele lui Traian Băsescu apare în mai toate înregistrările, pe cele făcute de fiul lui Bercea Mondial, pe cele făcute de propriul frate şi chiar în discuţia dinaintea flagrantului, pe fostul preşedinte nu l-a întrebat nimeni nimic, nici măcar în calitate de martor, nici procurorii şi nici judecatorii, deşi apărătorii clanului Bercea au cerut audierea sa în instanţă. 

Înregistrările au fost prezentate luni, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Citiţi şi 
VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.
 

×
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close