Antena 3 CNN Actualitate Noi măsuri de relaxare în București: Nunți și botezuri cu până la 70 de persoane la exterior

Noi măsuri de relaxare în București: Nunți și botezuri cu până la 70 de persoane la exterior

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis relaxarea mai multor restricţii, în contextul prelungirii stării de alertă pe teritoriul României. Masca de protecţie rămâne însă obligatorie la 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ.

Noi măsuri de relaxare în București: Nunți și botezuri cu până la 70 de persoane la exterior
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    12 Iun 2021   •   09:55

Purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice închise, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă rămâne, de asemenea, obligatorie.

Nunțile și botezurile vor putea fi organizate cu maximum 70 de participanți în exterior şi maximum 50 în interior. La stabilirea numărului de persoane în exterior şi/sau în interior nu sunt luate în calcul persoanele care au vârsta mai mică de 16 ani.

Cinematografele și instituţiile de spectacole vor putea funcționa cu până la 70% din capacitatea maximă a spaţiului şi cu purtarea măştii de protecţie.

Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale este permisă cu participarea unui număr de 1000 de spectatori, cu asigurarea unei suprafeţe de 2 mp pentru fiecare persoană, precum şi cu purtarea măştii de protecţie.

×
Subiecte în articol: relaxare București nunti botezuri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close