Antena 3 CNN Actualitate La nunta cu peste 350 de invitați, de la Bihor, mireasa avea COVID-19. S-a declașat o anchetă epidemiologică

La nunta cu peste 350 de invitați, de la Bihor, mireasa avea COVID-19. S-a declașat o anchetă epidemiologică

La nunta cu peste 350 de invitați de la Bihor, unde socru mare era un fost adjunct al Poliției, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

La nunta cu peste 350 de invitați, de la Bihor, mireasa avea COVID-19. S-a declașat o anchetă epidemiologică
Sursa foto: Facebook
de Silvia Țigănilă    |    14 Oct 2020   •   17:45

Mireasa a aflat că este infectată cu noul coronavirus când s-a testat pentru a pleca în luna de miere. Rezultatul mirelui a fost negativ, conform surselor.

Direcția de Sănătate Publică Bihor a declanșat ancheta epidemiologică în acest caz.

Vă amintim că nunta la care au participat 356 de persoane a avut loc sâmbătă într-o sală de evenimente din Oradea, mire fiind fiul unui fost adjunct al Poliției Bihor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunțat, marți, că a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit procurorilor, sâmbătă, între orele 20.30-21.30, un bărbat și-a organizat petrecerea de celebrare a căsătoriei la o sală de evenimente din Oradea.

Au pornit cu stângul! Dosar penal pentru o nuntă cu peste 350 de invitați, la Oradea. Darul mirilor s-a dus pe amenzi

La petrecere au fost prezenți 356 de invitați, iar procurorii susțin că organizatorul „nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”.

×
Subiecte în articol: Bihor coronavirus nunta
Parteneri
x close