Antena 3 CNN Coronavirus Au pornit cu stângul! Dosar penal pentru o nuntă cu peste 350 de invitați, la Oradea. Darul mirilor s-a dus pe amenzi

Au pornit cu stângul! Dosar penal pentru o nuntă cu peste 350 de invitați, la Oradea. Darul mirilor s-a dus pe amenzi

O nuntă la care au participat 356 de persoane a avut loc sâmbătă într-o sală de evenimente din Oradea. Procurorii au deschis în acest caz un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Au pornit cu stângul! Dosar penal pentru o nuntă cu peste 350 de invitați, la Oradea. Darul mirilor s-a dus pe amenzi
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    13 Oct 2020   •   18:30

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunțat, marți, că a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Nuntă cu 356 de invitați la Oradea

”La Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea se află inregistrat dosarul cu nr. 4160/P/2020 in care se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicerea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. 1 C.pen., constând în aceea că în data de 10.10.2020, intre orele 20.30-21.30, numitul X şi-a organizat o petrecere de celebrare a căsătoriei la sala de eevenimente Opera din mun. Oradea, ocazie cu care au fost prezenti ca invitaţi un număr de circa 356 de persoane, sens în care nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase.

Precizăm că activităţile procesuale efectuate în cadrul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Citiți și: Coronavirus în România, 13 octombrie 2020. RECORD de pacienți la ATI, dar au scăzut cazurile de infectare

×
Subiecte în articol: nunta Oradea
Parteneri
x close