Antena 3 CNN Actualitate O femeie paralizată a fost torturată în arest: „M-au tăiat pe picioare cu un capac de conservă, m-au mușcat”

O femeie paralizată a fost torturată în arest: „M-au tăiat pe picioare cu un capac de conservă, m-au mușcat”

O femeie paralizată a fost torturată în arest: „M-au tăiat pe picioare cu un capac de conservă, m-au mușcat”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    24 Mai 2018   •   22:54

Tortură în penitenciarele României. O femeie paralizată a povestit traumele prin care a trecut în timpul arestului preventiv.

„M-au tăiat pe picioare cu un capac de conservă, m-au mușcat de mâini și de picioare, m-au înțepat cu un pix, au au vrut să-mi bage un fierbător încins în zonele intime”, acuză Medana Spanache.

„Au refuzat să mă mute din cameră. Au spus că nu e adevărat, că nu se întâmplă acele lucruri(...). Nu m-a ascultat nimeni. Am făcut cerere să merg la directorul spitalului și i-am explicat despre ce este vorba și seara m-au mutat la Târgșor”, a mai spus ea.

Femeia este acuzată  de înșelăciune, fals și uz de fals. Ea se declară nevinovată și spune că știe cine trebuie să răspundă, poate demonstra cine e adevăratul vinovat dar se dorește ca ea să fie țapul ispășitor.

Femeia și-a recunoscut vina la afacerea pe care spune că alții au gândit-o și fără complicitatea cărora nimic nu s-ar fi întâmplat, dar tortura nu poate fi justificată.

„În arest e lagăr de execuție”, acuză ea.

×
Parteneri
Cenunţătorul lui Coldea la DNA, dezvăluiri explozive despre şantaj
x close