Antena 3 Actualitate O nouă atracţie pe ştrandurile bucureştene - animatoarele. Vezi cât costă biletul

O nouă atracţie pe ştrandurile bucureştene - animatoarele. Vezi cât costă biletul

de M.Z.    |    20 Aug 2011   •   21:21
O nouă atracţie pe ştrandurile bucureştene - animatoarele. Vezi cât costă biletul
Sursa foto: Foto: Videonews

Bucureştenii care nu au ajuns pe litoral au mers, sâmbătă, la "mările" dintre blocuri - piscinele şi ştrandurile din Capitală. Animatoarele şi cocteilurile scumpe i-au făcut pe tineri să ocupe toate locurile piscinelor de lux. Distracţie a fost însă şi la ştranduri. Aşezaţi direct pe iarbă, oamenii s-au bucurat de vremea frumoasă.

Pentru o zi petrecută printre animatoare cu trupuri bine lucrate, bucureştenii trebuie să plătească 40 de lei în timpul săptămânii şi 60 în week-end. Băutura, apa şi mâncarea nu sunt incluse în preţ. Şi când vorbim despre un club de fiţe, nimic nu e ieftin - un cocteil costă 21 de lei, iar o bere, 10 lei.

La fel de aglomerat a fost şi la ştrandurile obişnuite, însă, deşi de aici au lipsit dansatoarele. Şi cum vara se apropie de sfârşit, nimeni nu s-a plâns atunci când s-a văzut nevoit să-şi aşeze prosopul direct pe iarbă. Oamenii s-au simţit bine cu bani puţin. Zece lei costă costă intrarea la ştrand. Iar în cartier berea e mult mai ieftină, în jur de cinci lei.

 
Get Adobe Flash playerAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close