Antena 3 CNN Actualitate O profesoară de la un liceu din Capitală a fost prinsă beată la volan

O profesoară de la un liceu din Capitală a fost prinsă beată la volan

O profesoară de la un liceu din Capitală a fost prinsă beată la volan
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Oct 2012   •   16:31

O profesoară de la un liceu din Capitală este cercetată după ce a fost prinsă conducând băută, femeia fiind oprită duminică dimineaţă de Brigada Rutieră, deoarece conducea în zigzag pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu, în urma testării stabilindu-se că avea o o alcoolemie de 0,47 mg/l în aerul expirat
   
Profesoara se afla la volan, duminică dimineaţă, în jurul orei 6.00, după ce fusese la o petrecere de Halloween. Poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au oprit-o pe femeie după ce au văzut că aceasta conducea în zigzag pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu, în zona Operei Naţionale.
   
Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a declarat că femeia a refuzat să sufle în aparatul etilotest la faţa locului, conform Mediafax.
   
Poliţiştii au stat o jumătate de oră la faţa locului, timp în care femeia a refuzat testarea.
   
Profesoara le-a spus poliţiştilor că refuză să participe "la această mascaradă" şi i-a acuzat că au dus-o în dubă împotriva împotriva voinţei sale.
   
Întrucât femeia a refuzat testarea, poliţiştii au dus-o la Institutul de Medicină Legală. Ajunsă la IML, femeia a acceptat testarea cu etilotestului, rezultând că avea o alcoolemie de 0,47 miligrame/ litru în aerul expirat.
   
Poliţiştii au întocmit pe numele acesteia un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, a precizat Andrei Codău.


×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close