Antena 3 CNN Actualitate Oana Hăineală, o altă variantă pentru şefia DNA

Oana Hăineală, o altă variantă pentru şefia DNA

Oana Hăineală, o altă variantă pentru şefia DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Apr 2013   •   21:19

Oana Hăineală ar putea fi o altă variantă pentru şefia DNA, se vorbeşte în cercurile din Justiţie, susţine judecătorul Adrian Neacşu.

"În anumite cercuri din justiţie se vorbeşte într-adevăr că Oana Hăineală ar putea fi o variantă pentru funcţia de procuror-şef la DNA. Văd că Radu Tudor cunoaşte şi el această informaţie şi-l felicit pentru sursele sale. În aceleaşi cercuri însă se zvoneşte că varianta Hăineală este una menită să sperie şi să ridice miza discuţiilor. Oricum ar fi, consider că gâlceava de Piaţa Matache pentru viitorii procurori-şefi este umilitoare în primul rând pentru breasla procurorilor şi mai ales pentru procurorii implicaţi direct", scrie Adrian Neacşu, pe pagina sa de Facebook.

Informaţia a fost prezentată în ediţia de luni a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

Informaţia că premierul Victor Ponta ar numi-o pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA a stârnit reacţii în PNL. Ce face PNL, dacă Ponta o numeşte pe Kovesi la şefia DNA? Vezi răspunsul lui Antonescu

Citeşte şi Radu Tudor explică diferenţele dintre Frunzăverde - Stănişoară şi Kovesi: "Dacă premierul înţelege, e bine. Dacă nu..."







×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Oana Haineala sefia dna
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close