Antena 3 CNN Politică Ce face PNL, dacă Ponta o numeşte pe Kovesi la şefia DNA? Vezi răspunsul lui Antonescu

Ce face PNL, dacă Ponta o numeşte pe Kovesi la şefia DNA? Vezi răspunsul lui Antonescu

Ce face PNL, dacă Ponta o numeşte pe Kovesi la şefia DNA? Vezi răspunsul lui Antonescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Apr 2013   •   20:00

PNL ar putea renunţa la postul de ministru al Justiţiei şi l-ar putea dea PSD, în situaţia în care premierul Victor Ponta o va numi pe Codruţa Kovesi la şefia DNA, a declarat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, luni, la Antena 3.

Întrebat dacă, în situaţia în care Ponta o numeşte pe Kovesi la DNA, PNL se gândeşte să renunţe la postul pe care îl are de ministru al Justiţiei şi să-l ofere PSD, Crin Antonescu nu a negat ipoteza.

"Este o ipoteză (renunţarea la Ministerul Justiţiei şi cedarea lui către PSD - n.r.), dar sper să nu păţesc asta, dar asupra unei asemenea decizii, dacă se va întâmpla asta (numirea lui Kovesi la DNA - n.r.), nu mă pot pronunţa doar eu", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

De asemenea, întrebat dacă va mai discuta în această noapte cu premierul asupra propunerii de la DNA, Antonescu a spus că el nu este un pisălog.

"Şi Ponta pricepe repede, nici eu nu sunt un pisălog. Nu voi insista în această noapte la Ponta să renunţe la Kovesi", a mai spus şeful PNL.

Crin Antonescu a explicat faptul că partidul pe care îl conduce nu se poate implica în numirea unui procuror, această decizie aparţinând ministrului interimar al Justiţiei, respectiv Victor Ponta.






×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close