x close

Oana Stancu, la Sinteza Zilei: Susţinătorii lui Băsescu ar face orice ca publicul Antenei 3 să voteze cu Mişcarea Populară

de A.M.P    |    16 Mar 2014   •   23:11

Realizatoarea "Exces de putere", Oana Stancu, a declarat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza zilei" că, deşi jignesc publicul Antenei 3, susţinătorii lui Traian Băsescu ar face orice ca el să "închidă Antenele" şi să voteze cu Mişcarea Populară.

"Eu sunt foarte bucuroasă atunci când, în această ţară, se solidarizează şi 10 oameni pentru o idee. Nu e o problemă pentru mine că au fost 300 sau 500 şi nu mai mulţi. Problema e în ce fel este această solidaritate (...) De foarte multe ori au spus că publicul Antenei 3 e spălat pe creier. Cu toate acestea, paradoxul este că îl vor ei. Susţinătorii lui Băsescu ar face orice ca acest public să închidă Antenele şi să voteze cu Mişcarea Populară, cu diverse construcţii inventate de Traian Băsescu", a declarat Oana Stancu la Antena 3.

Jurnalista a afirmat că s-ar bucura ca măcar 10 oameni dintre cei care au ieşit duminică în stradă să fi reacţionat la fel în momentul în care Raed Arafat a fost jignit şi atacat de preşedintele ţării, nu de un post de televiziune.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati