Antena 3 CNN Actualitate Oana Stancu: Niciun document secret nu mai poate fi în mâna lui Traian Băsescu

Oana Stancu: Niciun document secret nu mai poate fi în mâna lui Traian Băsescu

Oana Stancu: Niciun document secret nu mai poate fi în mâna lui Traian Băsescu
de M.T.    |    16 Oct 2014   •   00:09

Niciun document secret nu mai poate fi în mâna lui Traian Băsescu după evenimentele din ultimele zile, iar Parlamentul trebuie informat despre acest lucru, este de părere Oana Stancu.

„Fie Traian Băsescu nu deţinea nicio informaţie în acea mapă, şi atunci trebuie demascat ca un individ care îşi bate joc nu doar de noi toţi, ci şi de lege, de conceptul de informaţie secretă, fie avea într-adevăr o astfel de informaţie. Să spunem că Traian Băsescu avea informaţia în legătură cu avizul dat de SIE domnului procuror Ponta, aflat pe lista procurorului general al României de la momentul respectiv. Întrebarea mea este cum putea avea Traian Băsescu o asemenea informaţie”, a spus jurnalista, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei".

„Lista aceea a procurorului general trebuia să fie secretă. Ca Traian Băsescu să aibă o asemenea listă, pe care domnul Meleşcanu nu i-a dat-o, mă gândesc, cu mintea mea de nespecialist, că domnia lui trebuie să fi avut supersurse în acel serviciu de informaţii”, a adăugat Oana Stancu.

De asemenea, Oana Stancu a atras atenţia asupra faptului că „Traian Băsescu nu a putut explica niciodată de ce nu are un dosar de urmărit. Şeful Agenţiei Navrom la Anvers nu era urmărit de Securitate. Când l-am întrebat despre asta, în 2005 sau 2006, a avut o atitudine extrem de agresivă, pentru că tot dumnealui povestise şi cine era ofiţerul din port care îi urmărea şi dădea note despre ei”.

×
Subiecte în articol: oana stancu Sinteza Zilei Mihai Gâdea SIE
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close