Antena 3 CNN Actualitate Oana Stancu: Scandalul de la bacalaureat, "o afacere politică", "o intervenţie dorită" pentru a masca ziua rezultatelor recensământului

Oana Stancu: Scandalul de la bacalaureat, "o afacere politică", "o intervenţie dorită" pentru a masca ziua rezultatelor recensământului

08 Iul 2013   •   23:02

Jurnalista Oana Stancu a afirmat, în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", că întreaga acţiune a procurorilor privind frauda la bacalaureat a reprezentat "o afacere politică", "o intervenţie dorită" pentru a masca ziua în care s-a aflat rezultatul la recensământ şi faptul că Traian Băsescu a fost demis la referendum.

Oana Stancu aminteşte că Traian Băsescu a vorbit pentru prima dată în istorie despre corupţia de la bacalaureat la întâlnirea cu susţinătorii lui de pe Facebook, în 7 iunie. Cu toate acestea, a crezut că este vorba despre o coincidenţă când a aflat despre descinderile procurorilor în şcoli.

La fel, în urmă cu doi ani, în luna ianuarie, Băsescu a vorbit despre corupţia din vămi şi că "vom avea o lună februarie interesantă". Pe 3 februarie procurorii intrau în Vama Moraviţa. "Am zis că e coincidenţă".

"În momentul în care am aflat că acest dosar a plecat de la SRI, am spus că nu mai e o coincidenţă. Este o intervenţie dorită pentru a masca ziua aceea cu principalul ei subiect, rezultatul de la recensământ şi faptul că Băsescu a fost demis la referendum", a afirmat Oana Stancu la Antena 3.

×
Parteneri
Anunț important pentru români: ”Prețul polițelor RCA nu va crește”
x close