Antena 3 CNN Actualitate Oana Stancu i-a adresat o scrisoare fiicei jurnalistului Dan Tăpălagă

Oana Stancu i-a adresat o scrisoare fiicei jurnalistului Dan Tăpălagă

Oana Stancu i-a adresat o scrisoare fiicei jurnalistului Dan Tăpălagă
23 Feb 2016   •   08:30
Oana Stancu Zamfir i-a adresat o scrisoare fiicei jurnalistului Dan Tăpălagă. 
 
Gestul Oanei Stancu vine după ce Dan Tăpălagă a comentat, ironic, că la întâlnirea de vineri din Piaţa Constituţiei, la care s-au strâns câteva mii de persoane, cei prezenţi au fost ca o "spirală cu pensionari" şi sunt "o adunătură de zombie", potrivit Antena 3. 
 
Scrisoarea Oanei Stancu o găsiţi şi în Jurnalul naţional de azi. 
 
În scrisoarea către fiica şefului de la Hotnews, Oana Zamfir îi cere acesteia să nu-i fie ruşine când tatăl ei va ajunge la vârsta multora dintre cei prezenţi la întâlnirea de vineri din Piaţa Constituţiei. 
 
Îţi scriu ţie în speranţa că, alături de copii mei şi de toţi cei de vârsta voastră, vei construi o lume în care să încăpem şi noi, cei care v-am crescut, alături de voi. Poate că atunci când vom veni acasă cu pungi pline de medicamente, voi, copii buni, ne veţi îngriji şi ne veţi mângâia şi vă veţi ruga la Dumnezeu să mai stăm puţin alături de voi, să nu ne ducem încă”, a scris Oana Stancu, în Jurnalul naţional.
 
Jurnalista îi mai transmite fiicei lui Dan Tăpălagă să nu-i fie ruşine sau să dispreţuiească momentele de familie din care tatăl său se va extrage des pentru a merge la toaletă, pentru că aşa e vârsta. 
 
Poate că îi vei cumpăra tu însţi mult hulitul Urinal de azi. Poate că nu vei simţi că îşi strică masa cu prietenii dacă i se mişcă proteza. Şi poate că, în loc să-l trimiţi în colţul uitării, îl vei consulta, arătându-i respect”, a mai scris Oana Stancu.
 
În finalul scrisorii, Oana Stancu mai are o rugăminte pentru fiica de doar 10 ani a şefului de la Hotnews. 
 
Roagă-ţi tatăl să-şi amintească de hârtia de calc pe care bunica ta ţinea prăjiturile şi el aşeza litere. (...) De oamenii din Şeica Mare sau Copşa Mică, acolo unde s-a născut. Oare mai au dinţi? Oare ei se înghesuie la piaţă vinerea ? Oare ? Sau ? (...) Întreabă-l dacă nu cumva cu ale ei în urmă cu 26 de ani câştiga libertatea pe seama căreia el, tatăl tău, şi-a câştigat pâinea”.
 
După întâlnirea de vineri a Antena 3 cu telespectatorii săi, Dan Tapalagă a comentat pe Facebook că cei prezenţi în Piaţa Constituţiei au fost ca o "spirală cu pensionari" şi sunt "o adunătură de zombie". 
 
Citiți și Radu Tudor: Antena 3 face sesizare la CNCD


 

×
Subiecte în articol: oana stancu scrisoare post confiscat
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close