Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Antena 3 face sesizare la CNCD

Radu Tudor: Antena 3 face sesizare la CNCD

Radu Tudor: Antena 3 face sesizare la CNCD
21 Feb 2016   •   20:18
Antena 3 va face o sesizarea la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după afirmațiile făcute în presă de Dan Tăpălagă (Hotnews) și Mălin Bot (Evenimentul zilei), a anunțat, duminică, Radu Tudor, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Este vorba despre mesajele transmise de cei doi jurnaliști, după întâlnirea trustului Intact cu telespectatorii.

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.
 
”Nu există nicio sentință judecătorească de evacuare și nu au cum să ne dea afară”, a explicat Mircea Badea, duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.


Mircea Badea îi cere demisia șefului CSM
 
Toți acești prostovani, agarici de pe Facebook care mestecă niște minciuni, nu au nici cea mai vagă părere despre nimic. În cazul lui Cioloș, având în vedere vocația de tonomat, cred că a spus ce i-au zis alții. Dar președintele CSM nu are niciun fel de scuză, eu îi cer demisia. Din calitatea mea de cetățean, îi cer demisia”, a spus Mircea Badea, realizatorul emisiunii În gura presei, duminică, la Antena 3.
 
Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate

×
Subiecte în articol: Antena 3 post confiscat radu tudor sesizare CNCD Punctul de întâlnire
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close