LIVE TEXT - Forța noastră ești tu! Jurnaliștii și vedetele Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia TV și ZU s-au întâlnit cu telespectatorii lor

19 Feb 2016   •   18:00
Jurnaliștii și vedetele posturilor TV Antena 3, Antena 1, Antena Stars, Euforia și ZU s-au întâlnit astăzi cu telespectatorii în Piaţa Constituţiei. Timp de trei ore, jurnaliștii și vedetele celor cinci televiziuni pe care le îndrăgiţi şi le susţineţi au vorbit despre abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. 

Jurnaliștii Antena 3 au dorit pe această cale să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.

URMĂREȘTE LIVE ANTENA 3 AICI


UPDATE 20.12Şerban Nicolae: Dacă statul îşi permite să fie abuziv, şi alţi indivizi îşi vor permite să fie abuzivi

UPDATE 19.32Șerban Nicolae: Nu a fost nimic legal în acțiunea ANAF. Guvernul tehnocrat a dovedit că e mai slab decât unul politic

UPDATE 18.52Carmen Avram, cu lacrimi în ochi în Piaţa Constituţiei: În decembrie 1989, tatăl meu a căzut în genunchi în fața TV când regimul comunist a plecat

UPDATE 18.16
 Imagini impresionante din Piaţa Constituţiei. Ce au făcut oamenii, în semn de solidaritate cu trustul Intact

UPDATE 18.10
 Jurnaliștii și vedetele posturilor noastre de televiziune, împreună cu oamenii din Piața Constituției, i-au cântat LA MULȚI ANI, Irinei Loghin, care de ziua e a vrut să fie alături de Antena 3 în aceste momente grele.

UPDATE 18.03
 Alessandra Stoicescu: Plătim 40 de mil euro taxe anual, pentru pensiile voastre. Ei ce vor acum? Să nu vă mai dea banii, spunând că nu au de unde, nu?

UPDATE 17.58
 Ce spune Mirela Boureanu Vaida despre întâlnirea cu telespectatorii săi. „Încercăm în fiecare zi să devenim cei mai buni”

UPDATE 17.40
  Mihai Gâdea, Mircea Badea şi Radu Tudor le mulţumesc colegilor din presă pentru suţinere

UPDATE 17.30
 Dana Grecu: Pot să stau în genunchi, în faţa lui Dumnezeu şi în faţa dvs, dar nu a lor

UPDATE 17.25 
 
Evghenia Kironaki e unul dintre cei mai buni reporteri pe care ii cunosc eu si cunosc cativa. Are si zambetul acela molipsitor, nu poti sa n o iubesti #antena3

Posted by Maria Coman on 19 Februarie 2016


UPDATE 17.17
 Răzvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii "Subiectiv", s-a aflat şi el pe scena din Piaţa Constituţiei, unde a vorbit despre pericolul reprezentat de cei care conduc din umbră.

UPDATE 17.12
 Adrian Ursu: Cu o semnătură, Băsescu a scos din case sute de oameni. Așa cum ne scot și pe noi afară din sedii

UPDATE 17.08
 Mihai Morar, aflat la întâlnirea Antena 3 cu telespectatorii din Piața Constituției, a recitat o poezie inedită, compusă chiar de el.

UPDATE 17.05
 
 


UPDATE 17.00 
 Mugur Ciuvică: Sunteţi mulţi şi asta ne ţine în viaţă. VIDEO 

UPDATE 16.50
 Discurs impresionant din mijlocul mulțimii. „Vă doresc să apucați vremurile în care România n-o să mai fie o colonie. Eu nu cred că o să le apuc

UPDATE 16.45
 Mihai Gâdea şi Mircea Badea, selfie cu miile de oameni din Piaţa Constituţiei. VEZI IMAGINEA AICI

UPDATE 16.40
 Daniel Osmanovici, vedeta de la Antena 1, a mulțumit, vineri, tuturor telespectatorilor celor cinci posturi ale Intact.”Ne onorați cu prezența și pentru asta vă mulțumim, că sunteți aici și că deschizi TV pe toate cele 5 canale”, a spus Daniel Osmanovici, vineri, la întâlnirea trustului cu telespectatorii.

UPDATE 16.35
 Poza inedită pe care o vedetă Antena 3 a realizat-o în mijlocul oamenilor din Piața Constituției

UPDATE 16.30
 Mircea Badea: Vă mulțumim că ne dați ocazia să vă mulțumim pentru ce ați făcut pentru noi

UPDATE 16.20
 Câți oameni au venit în Piața Constituției? Mircea Badea îți arată

UPDATE 16.10
 Mihai Gâdea și Mircea Badea, discurs incendiar la începutul întâlnirii cu telespectatorii

UPDATE 16.00
 Mii de oameni sunt prezenți vineri în Piața Constituției la adunarea publică organizată de Antena 3.

Oamenii poartă pancarte pe care se poate citi "Alături de Antena 3", "Alături de tine", "Suntem, "Antena 3 și aici".

GALERIE FOTO


UPDATE 15.55
 DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!

UPDATE 15.50
 Radu Tudor: Cu sprijinul telespectatorilor vom reuși să învingem mafia care vrea să închidă Antena 3

UPDATE 15.45
 Apariție inedită la întâlnirea Antena 3 din Piața Constituției. Anunțul făcut de Mircea Badea. VEZI AICI despre cine este vorba.

UPDATE 15.40
 Mihai Gâdea, la întâlnirea din Piața Constituției. „România vrea libertate. Antena 3 e aici!”

UPDATE
 15.37 Florin Ristei: Problema mea apare când eu nu mai pot să mă exprim liber, atunci avem o problemă

UPDATE 15.35
 „Telespectatorii noștri, motivul pentru care noi existăm”. Jurnaliștii Antena 3 vă mulțumesc pentru susținere

UPDATE 15.25
 În Piața Constituției s-a intonat IMNUL ROMÂNIEI și oamenii au scandat la final ”LI-BER-TA-TE! LI-BER-TA-TE!” și ”Antena 3 e aici!”

UPDATE 15.20
 Laura Nureldin: Am venit să mulțumim și să redobândim principiul de bază al democrației.


UPDATE 15.10
 Simona Gherghe, Dan Capatos și Dan Negru, în Piața Constituției: Ne bucurăm că avem ocazia să îi cunoaștem pe oameni


UPDATE 15.10 Abuzul ANAF, ţinta ironiilor şi parodiilor pe Internet

UPDATE
 15.06 Alessandra Stoicescu, președintele Fundației „Mereu Aproape”, se află în Piața Constituției. „Am venit printre oameni și am vrut să le mulțumesc personal (…). Poate este cel mai important moment în care putem să vedem cât de mulți suntem, suntem o familie. Sunt convinsă că vom fi foarte mulți, vom putea să le mulțumim oamenilor pentru tot ce au făcut în aceste zile și să-i asigurăm că vom transmite și din stradă, din mijlocul lor”, a spus Alessandra Stoicescu.

UPDATE
 15.05
 
Sunt extraordinari

Posted by Radu Tudor on 19 Februarie 2016


UPDATE 14.25 
Realizatoarea emisiunii În Premieră, Carmen Avram, a fost invitata Sabinei Iosub, vineri, la mini-studioul Antena 3 din Piața Constituției, unde telespectatorii trustului INTACT sunt invitați la o întâlnire cu vedetele trustului.

Carmen Avram a subliniat cât de importantă este diversitatea unei societăți și a făcut un apel la oameni să vină în Piața Constituției, pentru că “pentru a rămâne liberi, trebuie să fim împreună”.


UPDATE 14.15 
Cristi Brancu: Cu cât suntem mai puternici, cu atât suntem mai incomozi. Realizatorul emisiunii Agentul VIP, de la postul Antena Stars, a fost invitatul Sabinei Iosub în mini-studioul Antena 3 din Piața Constituției, unde telespectatorii trustului INTACT sunt așteptați la o întâlnire cu vedetele trustului, începând cu ora 15:00.


UPDATE
 14.00 Carmen Tănase: Este momentul să reînvățăm să fim împreună
Actrița Carmen Tănase a fost invitata Sabinei Iosub, vineri, în mini-studioul Antena 3 din Piața Constituției, unde este programată întâlnirea cu telespectatorii, de la ora 15:00
Carmen Tănase a recunoscut că spectatorii și telespectatorii sunt cei mai importanți în acest context și a făcut un apel la unitate.


UPDATE
 13.50 Sigla Antena 3, pe geamuri, în case, pe maşini, peste tot

UPDATE
 13.40 Mircea Badea transmite un mesaj important din Piața Constituției. „O să fac un apel care mi se pare foarte important: să nu ne lăsăm provocați. În cazul în care vor exista provocatori, fie care sunt profesioniști, fie că sunt doar niște tâmpiți care nu au altă treabă, rugămintea mea este să fim calmi și să nu ne lăsam provocați”,a spus Mircea Badea.


UPDATE
 13.30 Andreea Berecleanu este deja în Piața Constituției, pentru întâlnirea cu telespectatorii trustului INTACT, programată să înceapă la ora 15:00. Andreea Berecleanu a vorbit, vineri, în direct la Antena 3, despre demnitate și a amintit de un interviu acordat de omul politic Corneliu Coposu. 


UPDATE 13.20
 Realizatoarea emisiunii La Ordinea Zilei, Dana Grecu, a explicat, vineri, înainte de întâlnirea cu telespectatorii trustului INTACT, că își dorește să vadă oameni care să transmită un semnal autorităților.

Detalii aici.


UPDATE 13.10 Vedetele Antena 1 vă așteaptă în Piața Constituției
 
Ne vedem, da? La 15.00, in Piata Constitutiei! Apoi, la emisiune, ca de obicei :)

Posted by Simona Gherghe on 19 Februarie 2016


UPDATE 13.04 Oana Zamfir şi Răzvan Dumitrescu, în Piaţa Constituţiei

UPDATE 13.00
 
Mai sunt două ore! Pregătim ultimele detalii. Noi vom fi în Piața Constituției! Tu?

Posted by Mihai Gadea on 19 Februarie 2016


UPDATE 12.50 
Octavia Geamănu a explicat de ce România nu este “țara tuturor posibilităților”, ci “țara în care totul este posibil”.

UPDATE 12.40 Anca Lungu:
 “Eu mă gândesc așa, dacă unei instituții de presă cum este grupul INTACT i se poate întâmpla un asemenea abuz, ce se întâmplă în cazul unui om care nu are apărare? De aceea trebuie să continuăm să ne facem treaba.”

Declarația integrală aici


UPDATE 12.30
 
Forta noastra esti TU!Vineri, ora 15:00, Piata Constitutiei.#antena3

Posted by Promo A3 on 18 Februarie 2016


UPDATE 12.25
 Președintele interimar al ANAF, Daniel Diaconescu, i-a invitat vineri pe reprezentanții legali ai grupului Intact la o discuție, în urma solicitărilor transmise de șefii trustului, se arată pe pagina de Facebook a ANAF.


UPDATE 12.20 
Vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, a explicat că reacția președintelui Iohannis în legătură cu acțiunea ANAF la trustul INTACT este una corectă și normală.

“Eu cred ca presedintele a avut o reactie foarte corecta si normala. S-a exprimat foarte ferm in legatura cu libertatea de exprimare. Nu poate fi ingradita, a spus, si cine ar putea sa il contrazica? Dupa parerea mea, nimeni. In al doilea rand, s-a exprimat, de asemenea, foarte clar, si cu modul in care s-au comportat cei de la ANAF. Adica si in aplicarea unei legi nu poti nici sa intimidezi, nici sa umilesti pe nimeni. De aceea, cred ca si din acest punct de vedere, presedintele a avut o pozitie foarte corectă.”

Declarația integrală aici.


UPDATE 12.18 
Radu Tudor transmite pe blogul său câteva mesaje clare referitoare la cazul Antena 3.

„Azi la ora 15,00 ne vedem in Piata Constitutiei din Bucuresti. Am cateva mesaje clare de transmis pentru azi”, scrie Radu Tudor.

Vezi aici mesajele.UPDATE 12.10  
Sabina Iosub şi Anca Lungu sunt deja în Piaţa Constituţiei, pentru întâlnirea dintre jurnaliștii Antena 3, vedetele Antena 1 și Antena Stars și telespectatorii trustului Intact.

UPDATE 12.00 
 
MARIUS PIELEANU: Presedintele in exercitiu are o reactie destul de clara si ferma in privinta abuzului care s-a facut...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 19 Februarie 2016


UPDATE 11:50 
Jurnalistul Patrick André de Hillerin: România urii renaște sub ochii noștri


UPDATE 11.40 PAMFLET:
Adolf Hitler, despre abuzul ANAF împotriva Antena 3.

UPDATE
 11.20: Marele istoric român, academicianul Dinu C. Giurescu este alături de Antena 3.  ”Chiar daca nu pot ajunge maine in Piata Constitutiei, considerati ca sunt acolo cu dumneavoastra. Nu se poate sa ajungem din nou in dictatura!”, a spus academicianul.

UPDATE 11.02
 
Victor din Canada este alături de jurnaliștii de la Antena 3 Romania și are un mesaj pentru Mircea Badea chiar el:”O...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 19 Februarie 2016


UPDATE 10.40 
Realizatorul emisiunii “Previziunile Zilei”, Sabina Iosub, a recunoscut că se așteaptă la o zi frumoasă, alături de telespectatorii Antena 3.

“Am obiceiul să spun că în familie petreci cele mai importante momente, că sunt cele bune, frumoase, sau că ai nevoie să simți prezența celui drag, când treci prin clipe mai grele. Astăzi o să îi vedem pe toți cei care ne iubesc, care ne respectă, care ne-au fost alături în acești ani.”, a spus Sabina Iosub.


UPDATE 10.00 Mai sunt câteva ore până la întâlnirea cu telespectatorii Antena 3, Antena 1 și Antena Stars. 
Pentru că se estimează un număr foarte mare de participanţi la întâlnirea cu vedetele Antena 3, cei care vor să ne fie alături sunt rugaţi să nu vină cu maşinile în zonă, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia.


UPDATE 23.11 
 
Pentru ca vreau sa va cunosc si sa va multumesc ca imi sunteti aproape in fiecare zi, in ultimii 5 ani, va dau intalnire...

Posted by Mirela Vaida on 18 Februarie 2016


UPDATE 23:00
CRBL și Pepe se alătură jurnaliștilor de la Antena 3 și vedetelor de la Antena 1 și Antena Stars la ”FORȚA NOASTRĂ EȘTI TU!”

UPDATE 21:45
 
MARINELA TEPUS, director Teatrul Nottara: Declaratia presedintelui Iohannis mi se pare în primul rând normală şiaş vrea...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 18 Februarie 2016


UPDATE 20:50:
 PRINTEAZĂ POSTERUL Antena 3 e și aici! și vino cu el în Piața Constituției!UPDATE 20:30
 
Vine și CATRINEL DUMITRESCU!"Mie mi s-a părut o reacţie absolut normală şi de bun-simţ. Declaraţia a fost pe sufletul...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 18 Februarie 2016


UPDATE
 20:00

 
CRBLvine la Forța noastră ești tu! Haideți să ne întâlnim din nou, să fim împreună, să fim puternici! : Eu sunt un liber...

Posted by Antena 3 - Breaking News on 18 Februarie 2016


UPDATE 17.01.
 Vedetele Antenei Group si Antenei 3 vor fi prezente maine la întalnirea cu telespectatorii, "Forta noastra esti tu". Dan Capatos, Pepe, Mirela Boureanu Vaida, Cristian Brancu, Andrei Stefanescu, George, Mirela Voicu, Mihaela Barzila, Sabina Iosub, Maria Coman, Nadina Câmpean, Catalina Porumbel, Mihai Gadea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Radu Tudor, Dana Grecu, Alessandra Stoicescu sunt doar cateva dintre numele care vor fi prezente in Piata Constitutiei.

UPDATE 16:59.  MIRCEA DIACONU: Pentru mine, declaratia presedintelui Iohannis a fost usor socanta. O reactie absolut normala in cuvinte, dar a doua reactie a mea a fost sa ma intreb de fapt, cine conduce Romania, daca o astfel de miscare se poate face, cum a facut ANAF, fara un agreement de la un nivel suficient de inalt? Ori daca presedintele spunea ca nu stia de lucru asta, sau ca nu e de acord cu el, sau ca primul ministru nu stia, si l-a surprins si pe dansul, atunci intrebarea mea este cine conduce Romania, cine poate sa dea stfel de ordine in afara afara avizului presedintelui si primului-ministru?

Mii de mesaje de susţinere pentru Antena 3. Oamenii condamnă abuzul ANAF şi spun că vor ieşi în stradă

Mii de români din Capitală, dar şi din alte oraşe ale ţării şi-au anunţat deja prezenţa în Piaţa Constituţiei, prin mesaje sau e-mail-uri. Pentru că se estimează un număr foarte mare de participanţi la întâlnirea cu vedetele Antena 3, cei care vor să ne fie alături sunt rugaţi să nu vină cu maşinile în zonă, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia.

Abuzurile împotriva Antena 3 sunt taxate la Bruxelles. Europarlamentarii străini sunt şocaţi

Abuzurile împotriva Antena 3 au fost taxate şi la Bruxelles. Importanţi membri ai Parlamentului European cer Guvernului Cioloş să respecte şi să protejeze drepturile de exprimare care nu trebuie să existe doar pe hârtie.

Aceştia susţin că Executivul trebuie să facă un pas înapoi şi să rezolve problema astfel încât să nu fie afectată democraţia.

Europarlamentarii străini sunt şocaţi de atacul fără precedent la care a fost supus trustul Intact. Aceştia au criticat dur modul în care angajaţii de la Fisc au anunţat evacuarea celor cinci televiziuni.

Prima reacție a președintelui Klaus Iohannis în cazul Antena 3: Libertatea de exprimare nu poate fi suprimată

Și președintele României Klaus Iohannis a criticat acțiunea în forță a inspectorilor ANAF care au descins la sediile Intact Media Group. Șeful statului a afirmat, miercuri, că abordarea ANAF în cazul televiziunilor Antena Group este "heirupsită" și "nepotrivită".

Întrebat despre acțiunea ANAF, Klaus Iohannis a declarat: "Eu cred că ați ajuns într-o situație neplăcută și inutilă. În primul rând, cred că libertatea de exprimare în media nu poate fi suprimată pentru banale motive administrative. În al doilea rând, această abordare heirupistă a ANAF mi se pare cel puțin nepotrivită, dacă nu discutabilă".

Președintele a constatat, din discuții pe care le-a avut, că există deschidere la factorii de decizie în acest caz. „În fine, am constatat, din discuții pe care le-am avut, că există deschidere la factorii de decizie și se pot găsi soluții convenabile”.

Dacian Cioloș: Condamn modul în care ANAF a acționat în cazul evacuării Antenelor

Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili.

„Am cerut conducerii ANAF să reanalizeze modul în care se raportează la contribuabil în exercitarea atribuțiilor lor. Reprezentanții instituțiilor statului nu trebuie să aibă o atitudine de intimidare sau represivă”, a mai precizat premierul.

Mihai Gâdea: Este ceva fără precedent

Antena 3 riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de luni.


„Este ceva fără precedent. Este realmente imposibil să muți un post de televiziune în cinci zile, să muți cinci posturi de televiziune în cinci zile. Este absolut imposibil”, a explicat Mihai Gâdea.

Fii solidar cu Antena 3! Ce trebuie să faci azi ca să vadă toată țara că ești alături de noi


x close