Antena 3 CNN Actualitate Șerban Nicolae: Guvernul tehnocrat a dovedit că e mai slab decât unul politic

Șerban Nicolae: Guvernul tehnocrat a dovedit că e mai slab decât unul politic

Șerban Nicolae: Guvernul tehnocrat a dovedit că e mai slab decât unul politic
Sursa foto: Foto: Agerpres
19 Feb 2016   •   19:32

Senatorul PSD Șerban Nicolae, jurist de profesie, a spus vineri, la întâlnirea trustului Intact cu telespectatorii, că situația în care ne aflăm nu este una în care s-a respectat legea, ci este vorba de un abuz, și a explicat de ce i-a cerut demisia premierului Cioloș, precizând că nu a făcut acest lucru din motive politice.

 
”Aș vrea să fac o precizare: i-am cerut premierului în plenul Senatului demisia. Nu am făcut-o politicianist și nici superficial. Eu cred că guvernarea tehnocrată a dovedit că este chiar mai ineficientă decât o guvernare politică. Este un guvern cu mult mai slab, mai eterogen și mai lipsit de viziune guvernamentală chiar decât cel mai slab guvern post-decembrist, guvernul Boc. 
 
Eu cred că acest guvern trebuie să plece, pentru că românii trebuie să ia modelul lucrului pe doi bani, se gândește că istoria și limba latină ar putea să dispară din școală, în acest guvern ni se spune că avem un sistem medical mai bun decât am merita, dar ne mor copiii fără să știm de ce și eu cred că moțiunea de cenzură este una justificată”, a spus senatorul PSD Șerban Nicolae, vineri, în Piața Constituției.
 
Cât despre situația în care se fală trustul Intact în scandaul evacuării, juristul a punctat: 
 
”Aș vrea să înțeleagă lumea: nu a fost nimic legal în toată această acțiune (a ANAF - n.r.). Nu e vorba de punerea în aplicare a unei hotărâri judecătorești, nu e vorba de aplicarea legii. Toate aceste lucuri s-au făcut cu depășirea legii, în mod abuziv și am încercat să-i explic și premierului Cioloș că atunci când aplici legea nu ai nevoie să fii abuziv”.

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. 

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.
 

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae post confiscat Antena 3
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close