Antena 3 CNN Actualitate Sabina Iosub: Va fi o zi frumoasă, o să ne întâlnim cu toți cei care ne iubesc și care ne-au fost alături

Sabina Iosub: Va fi o zi frumoasă, o să ne întâlnim cu toți cei care ne iubesc și care ne-au fost alături

Sabina Iosub: Va fi o zi frumoasă, o să ne întâlnim cu toți cei care ne iubesc și care ne-au fost alături
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Feb 2016   •   09:37
Realizatorul emisiunii “Previziunile Zilei”, Sabina Iosub, a recunoscut că se așteaptă la o zi frumoasă, alături de telespectatorii Antena 3.

“Am obiceiul să spun că în familie petreci cele mai importante momente, că sunt cele bune, frumoase, sau că ai nevoie să simți prezența celui drag, când treci prin clipe mai grele. Astăzi o să îi vedem pe toți cei care ne iubesc, care ne respectă, care ne-au fost alături în acești ani.”

“Nu suntem doar noi, sunt toți jurnaliștii din trustul INTACT, sunt oameni dragi vouă, telespectatorilor, vor fi și artiști, parte a familiei INTACT. Am crescut exact ca într-o familie, asta a fost atmosfera dintotdeauna. Sunt și artiști care vor fi alături de noi, sunt foarte mulți oameni de suflet care ne vor susține atăzi”.

Sabina Iosub a adăugat că întâlnirea nu va fi un protest, ci doar o întâlnire cu cei dragi.

“Nu este un protest, nu este un miting, este doar o întâlnire de-a noastră cu publicul nostru, e felul nostru de a mulțumi oamenilor care au fost alături de noi.”



×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close