Antena 3 Actualitate Oficial din Ministerul Sănătăţii, totul despre noile măsuri de relaxare şi prelungirea programului teraselor

Oficial din Ministerul Sănătăţii, totul despre noile măsuri de relaxare şi prelungirea programului teraselor

de Milena Niță    |    13 Aug 2020   •   13:45
Oficial din Ministerul Sănătăţii, totul despre noile măsuri de relaxare şi prelungirea programului teraselor
Sursa foto: Hepta

Măsurile de relaxare par să se lase aşteptate, chiar dacă nu mai este mult timp până se va încheia starea de alertă prelungită, iar programul teraselor nu se pune problema să fie schimbat, având în vedere evoluţia pandemiei. În momentul de faţă, când înregistrăm numai recorduri negative în ce priveşte criza de coronavirus, este discutabil dacă să vorbim de o mai mare relaxare, a spus un oficial din Ministerul Sănătăţii.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, medicul Horațiu Moldovan, a spus joi că este "discutabilă" adoptarea unor noi măsuri de relaxare şi mărirea programului teraselor, atât timp cât cazurile noi de coronavirus cresc în continuare.

Moldovan: E discutabilă adoptarea unor măsuri de relaxare

"Atât timp cât numărul de cazuri este în creștere, e discutabilă adoptarea unor măsuri de relaxare suplimentare", a afirmat, joi dimineaţă, Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. 

În ce priveşte posibilitatea introducerii de noi măsuri de siguranţă după finalul prelungirii stării de alertă, medicul Horaţiu Moldovan nu exclude nicio posibilitate.

"Nu avem în vedere să introducem noi restricţii după prelungirea stării de alertă, dar dacă situaţia epidemiologică se schimbă cu totul, orice măsură care se impune se va lua", a precizat Horaţiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close