Antena 3 CNN Actualitate Olivia Steer reacţionează după ce i-a fost retras premiul la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate

Olivia Steer reacţionează după ce i-a fost retras premiul la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate

Olivia Steer reacţionează după ce i-a fost retras premiul la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate
Sursa foto: Foto: Facebook/ Olivia Steer
de S.T.    |    20 Apr 2018   •   09:30

Olivia Steer a reacţionat, miercuri noaptea după ce, la un eveniment dedicat sănătăţii, organizatorul a decis la numai câteva ore distanţă să-i retragă premiul.

„Înțeleg că Aqua Carpatica a fost singurul, dintre sponsorii Galei de aseară, care a cerut anularea premiului ce mi-a fost oferit de către Asociația pentru o Viață Sănătoasă din România, șantajînd organizatorii că, în caz contrar, își retrage finanțarea.
Motivul invocat sună asa: "Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viață sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre și valorile susținute de Olivia Steer", a spus Jean Valvis.
Găsesc amuzata că sentimentele care il anima azi pe Jean Valvis au o reciprocitate veche de mai bine de 7 ani: căci aceeași incompatibilitate crasă o sesizam și eu într-un articol de pe blogul meu, din aprilie 2011, în care făceam publice niște măsurători ale apelor de pe piata din Romania, realizate cu un TDS-metru. Am aflat atunci prin testări personale tot ce aveam nevoie să aflu despre Aqua Carpatica, motiv pentru care în toți acești ani am refuzat constant să consum acest produs, de dragul rinichilor mei.
În plus, scandalurile răsunătoare prin care a trecut brandul Aqua Carpatica privind nitratii in concentratii mai mari decit cele declarate in reclama pentru apa comercializata sub sloganul de "cea mai pură" sau împrumutul fără drept al designului sticlei, după cel al unei firme sîrbești (proces pierdut de Valvis in 2016, în primă instantă, la Tribunalul Bucuresti, pentru încălcarea dreptului de proprietate intelectuală) nu m-au ajutat să-mi schimb părerea nici despre apa lor, și nici despre "valorile brandului" cu care se mîndrește azi Jean Valvis”, scrie
Olivia Steer.

„Cu alte cuvinte, revocarea premiului nu e nici o pierdere personală. Ba dimpotrivă! :)”, subliniază în final cunoscută activistă anti-vaccinare.

×
Subiecte în articol: olivia steer gala sănătate premiu
Parteneri
Waze a lansat o nouă funcție, cerută de toți șoferii!
x close