Antena 3 CNN Actualitate Un om de afaceri din Sibiu, dispărut de trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti

Un om de afaceri din Sibiu, dispărut de trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti

Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, în vârstă de 49 de ani, dispărut de trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti.

Un om de afaceri din Sibiu, dispărut de trei luni, a fost găsit mort în pădurea Băneasa din Bucureşti
Sursa foto: Facebook | Andreea Barbu
de Redacția Antena 3    |    26 Ian 2022   •   08:05

Alexandru Coman a dispărut la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, iar rudele şi prietenii au cerut ajutorul Poliţiei, dar şi al oamenilor, printr-o postare pe Facebook, pentru a-l găsi.

Timp de trei luni, nimeni nu a ştiut unde se află omul de afaceri din Sibiu.

"Noi sperăm să fie, poate, la o mănăstire, unde e cald, ar avea mâncare, eventual pe cineva care să îl asculte sau să îi dea vreun sfat.

Poliția a zis că va trimite o informare Patriarhiei pe care să o distribuie că poate-poate îl recunoaște cineva. Orice altă variantă este pesimistă”, spunea la sfârşitul anului trecut o apropiată care a distribuit și pe Facebook povestea lui, în speranța că cineva îl va recunoaște și are informații despre Alexandru Coman.

Din nefericire, omul de afaceri din Sibiu a fost găsit mort, ieri, în pădurea Băneasa din Bucureşti.

Poliţiştii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud şi alte variante. Medicii legişti urmează să stabilească cauza morţii afaceristului din Sibiu. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

Potrivit unor surse, bărbatul era divorţat şi ar fi sufierit o depresie. Asupra lui, anchetatorii au găsit acte, telefonul, dar şi o sumă de bani.

Dragi prieteni, Domnul din poze se numește Alexandru (Sandu) Coman, este un prieten drag și din data de 21 octombrie,...

Publicată de Andreea Barbu pe Luni, 8 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: Sibiu București
Parteneri
Horoscop 29 mai 2023. Gemenii au o idee de milioane
x close