Antena 3 CNN Actualitate Omul care l-a tratat pe Gabriel Cotabiţă, când se zbătea între viață și moarte, săltat de ”mascaţi”

Omul care l-a tratat pe Gabriel Cotabiţă, când se zbătea între viață și moarte, săltat de ”mascaţi”

Omul care l-a tratat pe Gabriel Cotabiţă, când se zbătea între viață și moarte, săltat de ”mascaţi”
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    07 Apr 2017   •   13:05

Vraciul care l-ar fi tratat de la distanță pe Gabriel Cotabiţă în perioada în care artistul se zbătea între viaţă şi moarte a fost săltat, vineri, de poliţişti, potrivit Spynews.ro.

Anchetatorii îl suspectează pe terapeutul Alexandru Culcea de evaziune fiscală, prin activităţile derulate în școlile sale de terapii alternative (cursuri de reiki, autocontrol, alchimie internă). 

”Cercetările vizează activitatea unei societăți comerciale, care în perioada 2012 - 2017 s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale. În principal, agentul economic nu ar fi înregistrat serviciile prestate către diverse persoane fizice, servicii constând în cursuri de reiki, autocontrol, alchimie internă, astfel fiind eludată plata taxei pe valoare adăugată și a impozitului pe profit. De asemenea, persoană care administrează în fapt societatea comercială, nu ar fi deținut o autorizație de liberă practică eliberată, conform legii, de Ministerul Sănătății, cu avizul Centrului Național de Perfecționare în Domeniul Sanitar pentru a presta activități de medicină complementară/alternativă”, a anunţat Poliţia Română.

Foto: www.facebook.com/alexandru.culcea

×
Subiecte în articol: Gabriel Cotabita evaziune fiscala
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close