Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban: Nu se pune problema înghețării anului. Nu riscăm ca toți copiii să piardă un an școlar

Ludovic Orban: Nu se pune problema înghețării anului. Nu riscăm ca toți copiii să piardă un an școlar

Premierul Ludovic Orban a declarat că este exclusă posibilitatea înghețării anului școlar.

Ludovic Orban: Nu se pune problema înghețării anului. Nu riscăm ca toți copiii să piardă un an școlar
Sursa foto: Hepta
22 Apr 2020   •   12:39

”Noi nu am avut niciun moment în evaluare această posibilitate de înghețare a anului școlar. Obiectivul nostru este să asigurăm toate condițiile posibile, astfel încât elevii, studenții, să încheie anul școlar, să poată să dea examenele care trebuie date, examenul de capacitate, examenul de bacalaureat. Sigur, în condițiile în care vor fi permise de contextul epidemiologic, pentru că nu riscăm ca toți copiii noștri să piardă un an școlar”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat marți pentru Antena 3 că va discuta cu ministrul Educației și vor lua în calcul reînceperea școlilor la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie.

”Trebuie să avem foarte mare grijă la tot ce înseamnă copii, la tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puține ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea și măscuțe. Dar sunt protocoale pe care le stabilim și le vom avea la acel moment!”, a declarat ministrul. 


×
Subiecte în articol: Ludovic Orban inghetarea anului scolar
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close