Antena 3 CNN Actualitate Ovidiu, bărbatul din Botoșani bătut și abandonat în Germania de șoferul de microbuz, a depus plângere la poliție

Ovidiu, bărbatul din Botoșani bătut și abandonat în Germania de șoferul de microbuz, a depus plângere la poliție

Bărbatul din Botoșani, care a fost dat dispărut în Germania după ce a fost abandonat într-o benzinărie de șoferul de microbuz, a depus plângere la poliție.

de Roxana Mihăiescu    |    09 Ian 2024   •   16:02

Ovidiu Daniel Pintilii, un bărbat din Botoşani, a fost căutat cu disperare în Germania. Bărbatul a fost găsit după 9 zile, fiind recunoscut din poze.

Ovidiu a mers de Crăciun la iubita lui, în Austria. Pe data de 27 decembrie, bărbatul de 38 de ani s-a pornit spre România, într-un microbuz. Românul își dorea să-și petreacă Revelionul alături de familie, însă planul i-a fost dat peste cap de șoferul român.

În prima parte a drumului, până a ajuns în Germania, acesta a ţinut legătura cu rudele iar ulterior a dispărut fără urmă. La scurt timp, familia acestuia a alertat autoritățile, care au reușit să-l găsească abia după nouă zile, datorită unor voluntari.

Ovidiu a fost dat jos din microbuz după ce a fost bătut. Nefiind vorbitor de limbă germană sau engleză, românul a fost nevoit să meargă zeci de kilometri pe jos, să doarmă în frig sub cerul liber și să ceară ajutor unor oameni care nu înțelegeau ce vrea. 

Citește și: Botoşăneanul dispărut în Germania a fost găsit după 9 zile de căutări. Ovidiu a fost bătut, abandonat, apoi a mers pe jos zeci de kilometri

”A fost deranjat că microbuzul a plecat înapoi spre Germania, să adune alți călători, bănuim, în loc să meargă direct spre România.

S-a lăsat cu bătaie și a fost abandonat noaptea într-o benzinărie fără pașaport și fără bagaje, cu 50 de euro în portofel și telefonul descărcat. Neștiind limba engleză, a încercat să ceară ajutor în benzinărie”, a declarat una din voluntarele implicate în căutarea lui Ovidiu, notează Digi24.

Când și-a dat seama că nu se înțelege cu nimeni, tânărul a căutat ajutor unde a văzut cu ochii. Între timp, familia din România l-a dat dispărut.

”Ovidiu a plecat din benzinărie pe jos 17 km până în Hellbrunn. A vorbit cu multe persoane... Unii l-au crezut, alții nu. Cert e că a dormit pe străzi, și-a schimbat hainele cu unele de la tomberoane, nu mai era de recunoscut și nu se mai potrivea cu descrierea noastră”, a mai spus voluntara.

Acum, Ovidiu a  depus plângere la poliție împotriva șoferului român.

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close