Antena 3 CNN Actualitate O pacientă de 95 de ani vindecată de Covid-19 a fost externată, în aplauzele medicilor

O pacientă de 95 de ani vindecată de Covid-19 a fost externată, în aplauzele medicilor

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timişoara a externat, miercuri, cel mai vârstnic pacient vindecat de COVID-19, o femeie de 95 de ani. Momentul special a fost marcat emoţii şi aplauze.

O pacientă de 95 de ani vindecată de Covid-19 a fost externată, în aplauzele medicilor
Sursa foto: Spitalul Victor Babes Timisoara
de Claudia Popovici    |    06 Ian 2021   •   20:15

"Bunicuţa”, aşa cum au alintat-o cadrele medicale, s-a infectat cu virusul SARS-Cov-2 înainte de sărbători. La internare ea a prezentat mai multe probleme respiratorii din cauza infecției cu noul coronavirus, dar medicii și asistentele Secției de Boli Infecțioase "Victor Babes" din Timişoara au reuşit să o vindece.

Miercuri, după 10 zile de tratament, bunicuţa a fost externată în aplauzele furtunoase ale medicilor, asistenţilor şi infirmierilor, care i-au mulţumit pentru lecţia de viaţa.

Ea a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și transportată acasă.

Oficial, bunicuţa este cel vârstnic pacient vindecat de Covid-19 din Timişoara de la începutul pandemiei cu Coronavirus.

 

O pacientă COVID-19 în vârstă de 94 de ani, din Iași, surpriză uriașă pe patul de spital chiar de ziua ei: "Dumnezeu v-a iubit şi vă iubeşte!"

Femeia care a împlinit 94 de ani, în timp ce era internată cu COVID-19 la Spitalul Lețcani, a primit cadou de la cadrele medicale un tort.  Momentul în care cadrele medicale au intrat în salon cu tortul a fost publicat pe Facebook, iar imaginile au devenind virale. Asistentele și medicii i-au cântat femeii „La muţi ani” și i-au făcut urări din suflet.

 

×
Subiecte în articol: pacient COVID-19 cazuri vindecate
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close