Antena 3 CNN Actualitate O pacientă COVID-19 în vârstă de 94 de ani, din Iași, surpriză uriașă pe patul de spital chiar de ziua ei: "Dumnezeu v-a iubit şi vă iubeşte!"

O pacientă COVID-19 în vârstă de 94 de ani, din Iași, surpriză uriașă pe patul de spital chiar de ziua ei: "Dumnezeu v-a iubit şi vă iubeşte!"

Surpriză uriașă pentru o femeie internată la Spitalul Leţcani cu COVID-19, chiar în ziua în care a împlinit 94 de ani. Pacienta, care este în spital din 23 decembrie, a primit un tort.

O pacientă COVID-19 în vârstă de 94 de ani, din Iași, surpriză uriașă pe patul de spital chiar de ziua ei: "Dumnezeu v-a iubit şi vă iubeşte!"
Sursa foto: captura Facebook
de Gabriel Dano    |    05 Ian 2021   •   21:35

Femeia care a împlinit 94 de ani, în timp ce era internată cu COVID-19 la Spitalul Lețcani, a primit cadou de la cadrele medicale un tort.  Momentul în care cadrele medicale au intrat în salon cu tortul a fost publicat pe Facebook, iar imaginile au devenind virale. Asistentele și medicii i-au cântat femeii „La muţi ani” și i-au făcut urări din suflet.

„Să fiţi sănătoasă, să vă bucuraţi de fiecare zi pe care v-o dă Dumnezeu, că Dumnezeu v-a iubit şi vă iubeşte! Şi noi vă iubim! Sunteţi o drăguţă şi un exemplu!”, i-a spus un cadru medical femeii.

Sărbătorita este dintr-un centru de bătrâni din Iaşi și a fost internată de pe 23 decembrie. În câteva zile aceasta va putea fi externată.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Lețcani
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close