Antena 3 CNN Actualitate Panică pe o stradă din Slobozia, după ce un șofer a spart o țeavă de gaz metan

Panică pe o stradă din Slobozia, după ce un șofer a spart o țeavă de gaz metan

O mașină care a avariat o țeavă de gaz metan de pe o stradă din orașul Slobozia a dus la evacuarea a zeci de persoane din clădirile învecinate și a oprit traficul în zonă.

Panică pe o stradă din Slobozia, după ce un șofer a spart o țeavă de gaz metan
Sursa foto: Foto: obiectiv.net
13 Feb 2020   •   09:45

Patru echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa au intervenit, joi dimineaţa, pe strada Viilor din municipiul Slobozia, acolo unde o mașină a avariat o țeavă de gaze.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 17 pompieri, un echipaj SAJ Ialomiţa şi un echipaj al firmei de distribuţie a gazelor naturale. S-au luat măsuri preventive de evacuare a persoanelor din imobilele apropiate, iar curentul electric şi traficul în zona afectată au fost întrerupte", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, Ani Cercel.

Potrivit sursei citate, în autoturism se aflau doi minori şi un adult, care au fost evaluaţi de paramedici şi de cadrele medicale de la faţa locului, refuzând transportul la spital.

Pompierii asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze.

×
Subiecte în articol: gaz metan teava sparta slobozia
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close