Antena 3 CNN Actualitate Părintele Calistrat, mesaj pentru Ursula von der Leyen: "România vine în sprijinul Europei cu cele mai mari valori"

Părintele Calistrat, mesaj pentru Ursula von der Leyen: "România vine în sprijinul Europei cu cele mai mari valori"

Părintele Calistrat i-a transmis un mesaj președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe care o asigură că România a fost şi va rămâne o emblemă.

Părintele Calistrat, mesaj pentru Ursula von der Leyen: "România vine în sprijinul Europei cu cele mai mari valori"
Sursa foto: Facebook părintele Calistrat
de Claudia Popovici    |    26 Dec 2021   •   21:58

Părintele Calistrat reamintește că Europa a fost creștină și valorile creștine au fundamentat cultura Europei care trebuie să înțeleagă că Dumnezeu stă la temelia tuturor lucrurilor.

„O asigur pe doamna Ursula de la Bruxelles că România vine în sprijinul Europei cu cele mai mari valori, cu o credință pură, o tradiție pură, un etos sănătos românesc, nişte valori sănătoase românești şi în primul rând cu un popor harnic care muncește pe toate continentele. 

România rămâne o emblemă. Noi am existat pe această planetă de 2.000 de ani şi dacă am existat Dumnezeu a fost undeva lângă noi şi a zis să mai stea să nu dispară", a spus părintele Calistrat. 

Citiţi şi: Părintele Calistrat, mesaj pentru tineri: "Dacă ţineţi cont de aceste 3 lucruri, Dumnezeu vă stă la dispoziţie"

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close