Antena 3 CNN Actualitate Miracolul vindecării părintelui Iustin. Cum a învins COVID-19 unul dintre cei mai iubiți preoți din România

Miracolul vindecării părintelui Iustin. Cum a învins COVID-19 unul dintre cei mai iubiți preoți din România

Unul dintre cei mai iubiți preoți din România, părintele Iustin, starețul mănăstirii Bogdana din Rădăuți, cel care a construit un 'oraș' pentru copiii orfani sau alungați de acasă, se îmbolnăvise de COVID-19 și era într-o stare extrem de critică.

Miracolul vindecării părintelui Iustin. Cum a învins COVID-19 unul dintre cei mai iubiți preoți din România
de Gabriel Dano    |    23 Dec 2020   •   23:00

S-a întâmplat, însă, o minune și părintele a reușit să învingă moartea - de două ori, chiar. Părintele Iustin a vorbit, miercuri, la Sinteza Zilei, despre cumpăna pe care a avut-o.

"Am avut o stare nu bună de sănătate. Am fost la spitalul municipal de la Rădăuți. M-am dus la al doilea spital și starea de sănătate s-a înrăutățit și s-a decis să mă transfere la București. În salvare am avut o stare mai dificilă, trecând de Buzău spre București... S-a rupt un pic firul. Și cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns la București.

Acolo m-au preluat doctorii și în a doua zi de spitalizare iar am avut un moment mai critic", a povestit părintele arhimandrit Iustin, starețul mănăstirii Bogdana din Rădăuți.

 

×
Subiecte în articol: Parintele Iustin
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close