Antena 3 CNN Actualitate Un pasager a scăpat din avionul prăbușit în Indonezia pentru că nu a primit la timp rezultatul testului COVID-19

Un pasager a scăpat din avionul prăbușit în Indonezia pentru că nu a primit la timp rezultatul testului COVID-19

Un pasager nu a urcat în avionul prăbușit sâmbătă în Indonezia, pentru că nu venise rezultatul testului pentru COVID-19, scrie avherald.com. Pasagerul avea rezervat un loc în avionul, dar a ratat zborul deoarece nu a primit la timp rezultatul testului PCR.

Un pasager a scăpat din avionul prăbușit în Indonezia pentru că nu a primit la timp rezultatul testului COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    09 Ian 2021   •   19:44

Pasagerul a primit rezultatul abia după ce aeronava a plecat deja. Acesta era negativ pentru COVID-19, ceea ce i-ar fi permis să urce în zbor, avherald.com.

Resturi ale aeronavei şi fragmente umane au fost descoperite în mare de o navă a Pazei de Coastă din Indonezia.

Avionul de tip Boeing 735 al companiei companiei Sriwijaya Air, cu 62 de persoane la bord, s-a prăbuşit sâmbătă în Marea Java, lângă insula Laki, la aproximativ 20 km (12 mile) de aeroport.

Avionul de pasageri a dispărut la scurt timp după decolarea din Jakarta. Aeronava efectua o cursă spre oraşul indonezian Pontianak, conform site-ului de profil FlightRadar24.

Comitetul de siguranţă al Ministerului Transporturilor indonezian a precizat că toţi cei aflaţi la bordul avionului erau cetăţeni indonezieni.

Avionul companiei Sriwijaya Air care s-a prăbușit în Indonezia, era în stare tehnică bună, spune directorul companiei

Irwin Jauwena a precizat că decolarea avionului fusese amânată cu 30 de minute din cauza ploii abundente căzute în zona aeroportului, potrivit Reuters. Avionul decolase de la Jakarta cu destinaţia Pontianak (provincia Kalimantanul de Vest), a afirmat Adita Irawati, purtător de cuvânt al Ministerului Transporturilor indonezian.

La bordul aeronavei se aflau 62 de persoane, printre care cel puţin 50 de pasageri, a precizat ministrul indonezian al transporturilor, Budi Karya Sumadi. Ulterior, Forţele navale indoneziene au stabilit coordonatele unde avionul a pierdut, la patru minute după decolare, contactul cu controlul traficului aerian. Avionul s-a prăbușit lângă insula Laki, la aproximativ 20 km (12 mile) de aeroport.

''Au fost găsite coordonatele şi ele au fost transmise tuturor vaselor noastre din zonă'', a declarat Abdul Rasyid, reprezentant al Forţelor navale indoneziene. 

×
Subiecte în articol: pasager avion prabusit
Parteneri
Horoscop 7 iunie 2023. Peştii profită din plin, Balanţele trec testul fidelităţii
x close