Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre patronii Căminelor Groazei cheltuia mii de euro pe prostituate, droguri şi lăutari

Unul dintre patronii Căminelor Groazei cheltuia mii de euro pe prostituate, droguri şi lăutari

Patronul unuia dintre azilele implicate în dosarul Căminele Groazei cheltuia mii de euro pe prostituate, droguri şi lăutari, în timp ce bătrânii sufereau de foame şi erau maltrataţi.

de Bogdan Borza    |    08 Iul 2023   •   11:10

Potrivit rechizitoriului procurorilor DIICOT, Ştefan Cristian Godei ar fi cheltuit, într-o singură seară, 25.000 de lei pe astfel de distracţii.

Bărbatul, împreună cu fratele său, Daniel Godei, ar fi încasat de la statul român suma de 3,7 milioane de lei într-un an şi jumătate.

Citeşte şi: Demiteri în urma dezvăluirilor din Căminele Groazei | Centrele vor fi monitorizate video

"Potrivit procesului verbal al organelor de cercetare penală din 22.06.2023 au mai reieşit date potrivit cărora Godei Ştefan Cristian dispune de sume de bani însemnate pe care le cheltuieşte pentru a apela periodic la serviciile unor prostituate, pentru a îşi procura droguri sau sume de bani pe care le oferă la lăutari, sens în care potrivit discuţiilor avute de acesta în seara de 26-27.05.2023, a cheltuit pentru o singură astfel de serie de distracţii, într-o noapte, suma de 25.000 de lei", se arată în referatul procurorilor DIICOT.

De asemenea, Ştefan Cristian Godei şi-ar fi construit recent o casă într-o zonă din Sectorul 1 din Bucureşti şi ar mai deţine încă un teren de 1,5 hectare în judeţul Ialomiţa.

×
Subiecte în articol: Căminele Groazei Ilfov București
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close