Antena 3 CNN Actualitate Patronul de la Ferma Dacilor, lăudat de șeful ANPC, Horia Constantinescu: ”Rezultatele merită promovate”

Patronul de la Ferma Dacilor, lăudat de șeful ANPC, Horia Constantinescu: ”Rezultatele merită promovate”

Pensiunea Ferma Dacilor era promovată pe rețelele sociale, chiar de șeful ANPC. Deși unitatea nu avea autorizație de la pompieri, Horia Constantinescu a scris pe pagina sa de Facebook, în urmă cu două luni, că știa de acest proiect din 2007 și că nicăieri nu a găsit o mâncare mai bună.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2023   •   09:25

Cornel Dinicu se plângea într-un interviu pentru presa locală, că nu primea suficient de repede aprobările pentru modificările oe care voia să le aducă la Ferma Dacilor. Afaceristul nu a spus însă, niciun cuvânt despre autorizația de siguranță la incendiu, pe care nu a avut-o niciodată.

Afaceristul a fost lăudat de-a lungul timpului pentru complexul turistic pe care l-a ridicat, inclusiv de către șeful ANPC.

 Horia Constantinescu spunea, în urmă cu două luni, că știa despre proiectul Ferma Dacilor încă din faza lui incipientă și că a fost impresionat de ce a găsit acolo. 

Citește și: Primele ipoteze luate în calcul de anchetatori după tragedia de la Ferma Dacilor. DNA vrea să redeschidă un dosar care îi viza chiar pe șefii ISU Prahova

”Ferma Dacilor, idee românească, produse românești, peisaje unice și oameni minunați!

Pentru idiocrați și hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiția și rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuțiile de doi lei, lansate în spațiul public.

Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani! Cunosc acest proiect, încă din 2007, de când era o simplă idee! Dacă fiecare dintre noi s-ar gândi la produsele românești, măcar jumătate din cât o fac producătorii, acestea ar avea o șansă mult mai mare, în fața celor străine!

Vă pot spune, cu mâna pe inimă, că jumări, ca aici, nu găsiți nicăieri, în lume! Brânzeturile sunt producție proprie, ca de altfel 99 la sută dintre produse!

Această reclamă este în schimbul prieteniei, recunoașterii meritelor și faptului că prietenul meu pune România în farfurie!

P.S am adăugat dulceață de… ROȘII!”, a scris Horia Constantinescu, pe pagina de Facebook. 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close