Antena 3 CNN Actualitate Patronii staţiei GPL din Crevedia cheamă sinistraţii la primărie să le dea ajutoare

Patronii staţiei GPL din Crevedia cheamă sinistraţii la primărie să le dea ajutoare

La mai bine de o săptămână de la explozia care a luat trei vieți și a distrus zeci de familii, patronii stației GPL din Crevedia anunță că vor să ofere ajutor persoanelor păgubite.

de Gabriela Mladin    |    03 Sep 2023   •   16:48

Mai exact, aceștia vor merge mâine la sediul primăriei din Crevedia să se întâlnească cu sinistrații, se anunță pe pagina de Facebook a instituției.

Administratorii vor fi însoțiți și de un avocat și vor fi încheiate mai multe documente pentru readucerea locuințelor afectate în starea inițială. Vorbim de opt case care au fost distruse de explozii și alte 20 afectate de acest dezastru care a avut loc în 26 august.

Cele opt case sunt distruse în tone totalitate, iar celelalte au fost destul de afectate, iar persoanele care nu mai au casă au fost cazate în diverse alte locații din localitate.

Citeşte şi: Pompierul care a ridicat autorizaţia staţiei GPL din Crevedia a murit în accident la o săptămână după exploziile devastatoare

De exemplu la Centru Cultural din Crevedia, acolo unde au fost amplasate mai multe paturi de campanie, însă multi dintre sinistrați au ales să-și închirieze locuințe în apropierea caselor pe care exploziile le-au afectat.

Așadar, mâine iată o mână întinsă din partea reprezentanților acestei societăți care dorește să se întâlnească cu persoanele păgubite sau cu rudele celor care au murit, în urma exploziilor de la Crevedia.

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close