x close

Patru copii au furat de Rusalii cutia milei. Minorii au fost prinşi de poliţie

de M.Z.    |    20 Mai 2013   •   08:20

Patru copii care au furat banii din cutia milei au fost prinşi de poliţişti. Incidentul a avut loc într-o capelă situată pe Dealul Şumuleul Mic, acolo unde în week-endul care s-a încheiat s-au sărbătorit Rusaliile catolice.  

Poliţiştii au identificat, în aproximativ o oră de la sesizarea faptei, suspecţii de sustragerea cutiei milei, dintr-o capelă situată pe Dealul Şumuleul Mic.

Oamenii legii au identificat un minor de 15 ani, suspectat că ar fi sustras cutia milei din capelă, precum şi suma de 10 de lei. În urma cercetărilor, a reieşit că minorul, împreună cu alţi trei minori, profitând de faptul că uşa capelei era descuiată, ar fi intrat în interiorul acesteia şi ar fi sustras bunurile şi banii respectivi. Prejudiciul cauzat este de 40 de lei şi a fost recuperat în totalitate. 

Cei patru minori sunt cercetaţi acum pentru furt calificat.

Pentru sărbătorirea Rusaliilor în deplină siguranţă, 350 de poliţişti au acţionat pe raza municipiului Miercurea-Ciuc, pe parcursul întregului week-end, în vederea asigurării ordinii şi siguranţei. Citeşte mai multe despre:

fura Rusalii minori
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati