Antena 3 CNN Actualitate Patru trenuri de călători, anulate din cauza accidentului feroviar din Giurgiu

Patru trenuri de călători, anulate din cauza accidentului feroviar din Giurgiu

Circulația a patru trenuri a fost întreruptă din cauza tamponării dintre două locomotive care aparțin unor operatori privați de marfă, în Giurgiu.

Patru trenuri de călători, anulate din cauza accidentului feroviar din Giurgiu
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   09:37

CFR Călători anunță că circulația trenurilor pe secția Videle – Giurgiu este întreruptă din cauza tamponării dintre două locomotive care aparțin unor operatori privați de marfă între stațiile Toporu și Chiriacu.

Până acum au fost anulate patru trenuri de călători.

Potrivit unui comunicat al companiei, este vorba de trenurile R 9340 Giurgiu Nord-București Nord, R 9341 Videle – Giurgiu, R 9342 Giurgiu – Videle și R 9343 Videle – Giurgiu.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului.

Citește și: Accident între două locomotive în gara Toporu din Giurgiu. Doi bărbați au ajuns de urgență la spital 

Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare, CFR SA.

"Până la redeschiderea circulației în condiții de siguranță, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident și le mulțumește pentru înțelegere”, a transmis CFR Călători.

Update: La ora 12.25 a fost redeschisă linia CF Toporu - Chiriacu, iar circulația feroviară este reluată în condiții normale de trafic, fără restricții de viteză.

×
Subiecte în articol: Giurgiu trenuri anulate CFR Calatori
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close