Antena 3 CNN Actualitate Pavel Abraham, la "Punctul de Întâlnire": Marian Căpăţână s-a întâlnit personal cu Traian Băsescu, de mai multe ori

Pavel Abraham, la "Punctul de Întâlnire": Marian Căpăţână s-a întâlnit personal cu Traian Băsescu, de mai multe ori

Pavel Abraham, la "Punctul de Întâlnire": Marian Căpăţână s-a întâlnit personal cu Traian Băsescu, de mai multe ori
26 Apr 2015   •   20:01

Marian Căpăţână s-a întâlnit personal cu Traian Băsescu, de mai multe ori, a afirmat avocatul Pavel Abraham, în ediţia de duminică a emisiunii "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Avocatul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a făcut această afirmaţie având în vedere ultimele depoziţii în dosarul şantajului care vizează familia Băsescu.

Pavel Abraham a afirmat că declaraţiile făcute în faţa instanţei de Marian Căpăţână, afaceristul care a intermediat şpaga între familia lui Bercea Mondial şi Mircea Băsescu, se leagă de afirmaţiile procurorului Eugen Iacobescu.

Mai mult, depoziţia lui s-a potrivit foarte bine cu cea a lui Florin Anghel, aflat în arest, deci "cu care nu avea cum să se pună de acord".

"E ca un puzzle", a spus Pavel Abraham.

"Din această perspectivă, dacă ar vorbi Sandu Anghel foarte serios despre aceste prpbleme, mulţi ar avea de pătimit", a mai spus avocatul, dând ca exemplu cazul preşedintei Tribunalului Olt, arestată pentru mită după denunţul interlopului.

Marian Căpăţână, omul de afaceri care ar fi intermediat şpaga de la familia lui Bercea Mondial pentru Mircea Băsescu a declarat, în faţa instanţei, că fostul consilier al lui Traian Băsescu, Dorel Onaca, minte când spune că nu ar fi avut nicio legătură cu Bercea.

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Pavel Abraham
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close