Antena 3 CNN Politică UPDATE. Traian Băsescu, SOMAT să facă public adevărul în cazul fratelui său

UPDATE. Traian Băsescu, SOMAT să facă public adevărul în cazul fratelui său

UPDATE. Traian Băsescu, SOMAT să facă public adevărul în cazul fratelui său
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Apr 2015   •   14:23
Marian Căpăţână a lăsat să se înţeleagă că fostul preşedinte, Traian Băsescu, ştie adevărul despre cazul fratelui său şi l-a somat pe acesta să iasă public şi să dezvăluie ce ştie. 
 
"Să iasă public, să spună, să arate că este bărbat. Îl aştept şi la mine, la un pahar de whiskey. Ţinând cont cât de puţini bărbaţi sunt în România, domnia sa să demonstreze că este bărbat", a declarat Căpăţână.

---

Marian Căpăţână, omul de afaceri care ar fi intermediat şpaga de la familia lui Bercea Mondial pentru Mircea Băsescu face noi dezvăluiri. Acesta spune că fostul consilier al lui Traian Băsescu, Dorel Onaca, minte când spune că nu ar fi avut nicio legătură cu Bercea şi că în ziua referendumului de demitere, aceştia ar fi fost primii care au ajuns la sediul de campanie. 
 
Marian Căpăţână "În legătură cu domnul Onaca. Îi reamintesc că, de la un moment dat încolo, oamenii au pierderi de memorie. Să verificaţi. În ziua în care a fost suspendat domnul Traian Băsescu, cine a fost primul la sediul de campanie? Eu cu dumnealui. Ne-am întâlnit de foarte multe ori", a explicat Căpăţână. 

 
În schimb, Dorel Onaca a explicat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că nu a vorbit niciodată, cu nimeni, despre acest caz. 
 
"Eu sigur am fost primiul (n.r. la sediul de campanie), că au fost şi alţii nu ştiu. Nu înţeleg legătura. Îmi pare rău că nu l-am remarcat. Eu am fost sigur primul la sediul de campanie, pe ceilalţi domni nu îi ştiu. Chiar îmi pare rău. Nu aveam nicio legătură, nu este nici cea mai mică problemă. Dacă o fi fost acolo (n.r. Marian Căpăţână), treaba dânsului.
 
Onaca a adăugat că a auzit de cazul cu Bercea Mondial şi şpaga pentru Mircea Băsescu de la televizor şi alte detalii nu ştie.
 
"Tot acest caz l-am aflat de la televizor. În viaţa mea nu am discutat acest caz cu nimeni, nici cu domnul Căpăţână, nici cu nimeni. Am aflat de la televizor, la fel ca toată lumea. Nu am auzit şi nu am avut discuţii cu nimeni despre acest caz. Nu am discutat acest caz cu nimeni, niciodată. Căpăţână susţine că am vorbit la telefon, este o aberaţie, e maxima zilei."
 
"Nu am nicio legătură. Vorbim vorbe. Până la urmă care e problema, că o fi fost acolo la campanie. Eu dau mâna cu toată lumea.Repet. Nu am avut niciodată, cu nimeni, nicio discuţie despre acest caz. Eu am aflat despre acest caz de la televizor. Nu văd de unde implicarea mea în această aberaţie. E treaba lor ce au făcut, nu am avut nici cea mai mică discuţie cu nimeni din această zonă."
 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close