Pe timp de criză, se caută ingineri de nave

27 Mar 2009   •   12:50
Pe timp de criză, se caută ingineri de nave Peste 10.000 de locuri de munca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) scoate la concurs peste 10.000 de locuri de muncă, atât pentru persoanele cu studii superioare, pentru care sunt căutaţi mai ales inginerii, dar şi pentru cele cu studii medii şi profesionale, unde sunt căutaţi mai ales confecţionerii şi sudorii, după cum arată un comunicat al ANOFM.
În perioada 26 martie-2 aprilie, Agenţia înregistrează 11.342 de locuri vacante, în fiecare judeţ al ţării, pe diverse niveluri de studii.

Astfel, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 624 de locuri de muncă, iar oferta cea mai bogată este pentru ingineri şi subingineri, respectiv 204 locuri de muncă, în domeniul construcţiilor cvile, industriale şi agricole, navelor şi industriei alimentare. De asemenea, la categoria studiilor superioare sunt căutaţi şi contabili, farmacişti, arhitecţi şi consilieri în management.

Pentru persoanele care au studii medii şi profesionale, ANOFM scoate la concurs 10.718 locuri de munci, printre care cele de confecţioner, agenţi de securitate, şoferi de autoturisme şi camioane, croitori, lăcătuşi şi cameriste.
În cazul altor ocupaţii sunt inlcuse locuri de muncă precum sudori, agenţi de intervenţie, tâmplari, brutari şi secretare.

Persoanele interesate să ocupe un loc de munca se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de muncă sau se pot interesa pe site-ul ANOFM, unde se găsesc locurile de muncă vacante din fiecare judeţ, pe meserii, precum şi persoanele de contact cărora le pot solicita informaţii suplimentare.

Detalii în comunicatul ANOFM (pdf)Antena3.ro

x close