Antena 3 CNN Actualitate Pedofil român, căutat de polițiștii din întreaga lume. A postat pe internet ore întregi de filmări în care viola o fetiţă

Pedofil român, căutat de polițiștii din întreaga lume. A postat pe internet ore întregi de filmări în care viola o fetiţă

Pedofil român, căutat de polițiștii din întreaga lume. A postat pe internet ore întregi de filmări în care viola o fetiţă
de S.T.    |    27 Apr 2016   •   08:26

Este alertă internaţională din cauza unui pedofil român, considerat extrem de periculos! Individul a fost descoperit pe un site cu minori abuzaţi, după ce a postat ore întregi de filmări în care viola o fetiţă de nici 8 ani.

Deşi identitatea pedofilului nu este clară, există informaţii că îşi siluia victima într-un apartament din România.

Individul căruia victima îi spune „Marian” era activ pe un site frecventat de pedofili. A postat zeci de minute de imagini.

Bărbatul pare trecut de 50 de ani şi vorbeşte româneşte. La fel şi victima lui. O fetiţă care nu are mai mult de 8 ani.

Urmele abuzului au fost descoperite pe internet de Interpol, care a anunţat Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate. Din cele 7 fișiere descoperite reiese că pedofilul şi-a filmat victima în timpul violului.

În imaginile capturate de poliţişti se pot observa detaliile fizionomiei individului. Are o aluniţă pe gât în partea dreaptă, poartă ochelari şi are un început de chelie.

Pe înregistrări se pot auzi discuţiile pedofilului cu victima lui. Aşa au aflat anchetatorii că cei doi vorbesc româneşte, fără accent şi fără să folosească regionalisme.

Autorităţile avertizeză că fetiţa ar putea să nu fie singura victima a acestui individ deosebit de periculos.

 

×
Subiecte în articol: pedofil abuz sexual minori viol
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close