Antena 3 CNN Actualitate PENSII 2020. Anunțul momentului despre pensiile din România! Mesajul ministrului Muncii pentru poștași

PENSII 2020. Anunțul momentului despre pensiile din România! Mesajul ministrului Muncii pentru poștași

PENSII 2020. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat luni, 24 august, că următoarele pensii vor ajunge ”și mărite și la timp”.

PENSII 2020. Anunțul momentului despre pensiile din România! Mesajul ministrului Muncii pentru poștași
Sursa foto: Facebook/Compania Naţională Poşta Română
de Silvia Țigănilă    |    24 Aug 2020   •   10:21

Violeta Alexandru îi roagă pe poștași să nu le mai spună pensionarilor că vor fi întârzieri, pentru că oamenii în vârstă ”nu merită nici zvonuri false, nici minciuni”.

Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge și mărite și la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie. Ar cheltui oricât ca să câștige politic și speră că nu va funcționa, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o. Cu o mână de oameni serioși din CNPP cărora le mulțumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câștigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie.

Pensiile vor ajunge la timp!

Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câștigă prin seriozitate.

Foto - taloane de pensie pregătite pentru a pleca spre Poșta Română și de acolo la pensionari. Sunt într-o permanentă legătură la nivelul conducerii Poștei și văd că se implică punându-și la punct ultimele detalii.

Îi rog pe poștașii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajați serioși. Am cunoscut mulți angajați serioși în Poștă. Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obișnuiți să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă și în administrație sau în companiile de stat. Cu seriozitate, în fiecare zi - nu din când în când - și cu un autentic spirit de echipă”, a scris, luni, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Care este pensia medie lunară în România și la ce sume se ajunge în Germania. Câți pensionari au cele două țări

Guvernul va creşte pensiile cu 14%, precizând că este o creştere ”extrem de mare” pe care Guvernul se angajează să o poată finanţa atât anul viitor, cât şi în anii următori. 

”Este o creştere extrem de mare care ne angajăm să o putem finanţa atât pe anul viitor, cât şi pe anii care vor urma. În ceea ce priveşte alte creşteri ulterioare, orice altă decizie de creştere a pensiilor va fi luată doar pe baza unor analize economice extrem de serioase”, a explicat Orban.

Citiți și:

Răsturnare de situație! Ludovic Orban sesizează CCR în privința alocațiilor

×
Subiecte în articol: Ministrul Muncii pensii Violeta Alexandru
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close