Percheziții de amploare în Argeș. Prejudiciul depășește 100.000 de lei

15 Apr 2019   •   08:50
Percheziții de amploare în Argeș. Prejudiciul depășește 100.000 de lei Foto: www.facebook.com/Fortele Speciale Politia Romana

Poliţiştii din Câmpulung Muscel efectuează, luni dimineaţa, 13 percheziţii domiciliare în municipiu şi în comunele învecinate, într-un dosar de furt calificat cu un prejudiciu de peste 100.000 de lei. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, descinderile, la care participă luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi agenţi din cadrul secţiilor de poliţie rurală arondate, au loc în localităţile Câmpulung Muscel, Dragoslavele, Valea Mare Pravăţ, Stâlpeni, Ţiţeşti şi Coşeşti. 

"Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, din martie 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe de pe raza comunelor Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăţ, Bălileşti şi Ţiţeşti, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, produse electronice şi electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei", se precizează în comunicat. 

După finalizarea percheziţiilor, 11 persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Câmpulung Muscel, pentru audieri. 

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Parteneri
x close