Antena 3 CNN Actualitate Percheziții de amploare în Olt și Gorj, într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții de amploare în Olt și Gorj, într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții de amploare în Olt și Gorj,  într-un dosar de evaziune fiscală
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
13 Iun 2017   •   08:37

Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt efectuează percheziţii la locuinţele unor persoane şi la sediile sociale ale unor firme, pe raza judeţelor Olt şi Dolj. În acest dosar este vizată o femeie suspectată de evaziune fiscală în domeniul comerţului cu materiale de construcţii, faptă cu un prejudiciu de circa 500.000 lei, informează Poliţia Română. 

Percheziţiile se desfăşoară într-un dosar penal aflat în instrumentarea IPJ Olt, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. 

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unei femei, de 32 de ani, bănuite că, în perioada 2012-2014, în calitate de administrator al unei firme din domeniul comerţului cu materiale de construcţii, din oraşul Drăgăneşti Olt, ar fi înregistrat în evidenţa contabilă facturi fiscale de achiziţie mărfuri, eliberate de societăţi comerciale tip fantomă, din municipiul Bucureşti şi judeţele Olt şi Dolj. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close