Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului ''Bagdasar Arseni'', reţinut de DNA

Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului ''Bagdasar Arseni'', reţinut de DNA

Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului ''Bagdasar Arseni'', reţinut de DNA
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Iun 2016   •   16:52

UPDATE: Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', a fost reţinut joi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul în care au fost efectuate percheziţii la patru spitale din Capitală privind suspiciuni de corupţie în legătură cu achiziţii publice, informează Agerpres.

Bogdan Păltineanu a fost adus joi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii fac percheziții la patru spitale din Capitală privind suspiciuni de corupție în legătură cu achiziții publice.

Carmen Orban, manager Institutul Fundeni, a recunsocut, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu a fost contactată de nimeni și că la Fundeni nu are loc niciun control al procurorilor, din câte știe:

"Nu pot să vă spun nimic, pentru că nu a venit nimeni până la această oră. Nu a venit nimeni în biroul meu și nici în incinta institutului. Nu știu, eu nu am această informație. Eu sunt la mine în birou și nu știu despre nicio percheziție. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a contactat nimeni, nu mi-a cerut nimeni acces să intre în instituție sau la mine în birou”, a spus Carmen Orban.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție au anunțat, joi, că efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2008 - 2016.

În cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care patru reprezintă sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

×
Subiecte în articol: spital perchezitii DNA Capitală prejudiciu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close