Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii în patru judeţe. Este vizată o reţea suspectată de evaziune fiscală şi contrabandă cu alcool

Percheziţii în patru judeţe. Este vizată o reţea suspectată de evaziune fiscală şi contrabandă cu alcool

Percheziţii în patru judeţe. Este vizată o reţea suspectată de evaziune fiscală şi contrabandă cu alcool
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    20 Sep 2011   •   08:54

Un număr de 12 percheziţii simultane au loc, marţi dimineaţă, în judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Alba , fiind vizată o grupare specializată în contrabandă cu alcool şi evaziune fiscală, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Emil Andrei, a declarat că poliţiştii din Timiş instrumentează, de trei luni, un dosar penal de evazune fiscală şi contrabandă cu alcool, iar marţi dimineaţă, în cadrul acestui dosar, au fost organizate 12 percheziţii simultane în judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Alba.
   
"Poliţia Timiş instrumentează de trei luni un dosar penal de evaziune fiscală şi contrabandă cu alcool. În cadrul acestui dosar au fost organizate şi acum (marţi dimineaţă - n.r.) se desfăşoară 12 percheziţii simultane: patru în judeţul Timiş şi opt în judeţele Arad, Bihor şi Alba", a afirmat Emil Andrei.
   
Potrivit acestuia, din primele informaţii, sunt vizate cel puţin cinci persoane care erau implicate în producerea, transportul şi vânzarea de alcool fără plata taxelor legale.

×
Subiecte în articol: Timis Arad Alba Bihor retea evaziune fiscala
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close