Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii în Prahova şi Bucureşti: Este vizată o grupare specializată în falsificarea de acte auto

Percheziţii în Prahova şi Bucureşti: Este vizată o grupare specializată în falsificarea de acte auto

Percheziţii în Prahova şi Bucureşti: Este vizată o grupare specializată în falsificarea de acte auto
Sursa foto: Foto: Mediafax
14 Dec 2011   •   11:03

Şapte percheziţii care vizează destructurarea unei grupări de infractori care se ocupă cu falsificarea de acte pentru autoturisme, înşelăciune şi şantaj au loc, miercuri, în judeţul Prahova şi în Bucureşti, informează Mediafax. La acţiune participă 75 de poliţişti.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Prahova, anchetatorii având şase suspecţi în acest dosar, faptele de care aceşti sunt acuzaţi având loc în anul 2011.
 
Printre locurile unde se fac percheziţii se află şi una dintre locuinţele lui Sandu Zamfir, zis Austrianu, unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai lumii interlope din Prahova.
 
Potrivit unor surse judiciare, suspecţii din acest dosar, între care şi Sandu Zamfir, cumpărau maşini de lux pentru care plăteau un avans, apoi le revindeau cu acte false.
 
Numele lui Sandu Zamfir este legat de scandalul în care a fost implicat judecătorul prahovean Dumitru Rebegea, arestat în 2009, la propunerea DNA, fiind acuzat că ar fi luat mită pentru a lăsa în libertate doi interlopi, respectiv Austrianu şi Florion Pârjol, zis Ghenosu, liderul lumii interlope din Dâmboviţa.
 

×
Parteneri
Horoscop 4 iunie 2023. Balanţele plănuiesc o răzbunare
x close