Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii în Prahova şi Bucureşti. Poliţiştii au confiscat o tonă de petarde, 50.000 lei şi 5.000 euro

Percheziţii în Prahova şi Bucureşti. Poliţiştii au confiscat o tonă de petarde, 50.000 lei şi 5.000 euro

Percheziţii în Prahova şi Bucureşti. Poliţiştii au confiscat o tonă de petarde, 50.000 lei şi 5.000 euro
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Dec 2011   •   09:21

O tonă de petarde, 50.000 de lei şi 5.000 de euro - asta au confiscat poliţişti, vineri dimineaţă, în urma percheziţiilor făcute în Prahova şi Bucureşti, informează Mediafax.

Poliţiştii din Prahova şi cei de la IGPR au făcut descinderi la zece adrese şi au fost vizate mai multe depozite ilegale de materiale pirotehnice. Petardele şi artificiile erau aduse ilegal din China.

Acţiunea Poliţiei, denumită "Foc de artificii", vizează comerţul ilegal de materiale pirotehnice a căror comercializare este interzisă prin lege.

Nicio persoană fizică nu poate folosi materiale pirotehnice, pentru focurile de artificii fiind nevoie de contactarea unei firme specializate, potrivit Poliţiei. De aceea, persoanele care în noaptea de Revelion vor folosi materiale pirotehnice vor fi luate din mulţime de ofiţeri în civil aflaţi în teren şi li se va întocmi dosar penal pentru folosire de materiale pirotehnice.


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close